ΕΠΣ Ηλείας

Βαγγέλης Δημητρόπουλος: Με ενθουσιασμό η υποψηφιότητα του γιατρού για πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, έγινε δεκτή η υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΕΠΣΗ, του ο γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου, από το Μπόρσι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, έγινε δεκτή η υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΕΠΣΗ, του ο γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου, από το Μπόρσι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, την οποία έκανε γνωστή ο ίδιος αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό ματς του κυπέλλου στο γήπεδο Καλλικώμου, Ξενοφών – ΠΑΟΒ. Ο Άρης Κουλούρης ως γνωστό δήλωσε στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΕΠΣΗ, ότι μετά το τέλος της θητείας του το 2025 αποσύρετε από πρόεδρος (να θυμίσουμε ότι είναι από το 2009), και έτσι αρχίζουν οι υποψήφιοι να πυκνώνουν.

Μετά τον Άρη Ιακωβάκη που εκπροσωπεί την παράταξη «Καθαρό ποδόσφαιρο», της οποίας θα είναι και επικεφαλής, ένας νέος υποψήφιος για τα ηνία της προεδρίας, είναι λοιπόν ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, από το Μπόρσι του Δήμου Ανδραβίδας0Κυλλήνης, όπου έθεσε την υποψηφιότητά του αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Με τις πράξεις του έχει γίνει αγαπητός στη κοινωνία, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε νοσοκομεία και γήπεδα, και με την φωτογραφική του μηχανή απαθανατίζει τις ομορφιές του ηλειακού ποδόσφαιρου.

Ο συγκεκριμένος «μονομάχος» ήταν 18 χρόνια διαιτητής (1985-2003) και κατάφερε να φτάσει ακόμα και στα γήπεδα της Α΄ εθνικής. Ο ίδιος με ανακοίνωσή του, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, έγραψε το εξής: «Με τον οφειλόμενο σεβασμό, στον απερχόμενο πρόεδρο, κατά δήλωσή του, ετοιμάζομαι να φτιάξω το σχήμα μου, για τις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας. Η μετά Κουλούρη εποχή ξεκίνησε..»!..

Όλη η επικαιρότητα