Βαλεντίν: Εμφανίστηκε γυναίκα στις γαλλικές αρχές που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η μητέρα του παιδιού ήταν νεκρή. Ο πατέρας ομολόγησε τα ξημερώματα ότι το παιδί το έστειλε με την θεία του στην Γαλλία. Η εμφάνιση δικηγόρου σε γαλλική πόλη που ανατρέπει τα πάντα!

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν. Της 7χρονης που είχε εξαφανιστεί στις 23/12/2019 από το Παγκράτι και βρέθηκε τελικά μετά την ομολογία του πατέρα της καλά στην υγεία της στην Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το μεσημέρι εμφανίστηκε στις γαλλικές αστυνομικές αρχές στην Σεντ Ετιέν δικηγόρος ο οποίος υποστήριξε ότι εκπροσωπεί την μητέρα της μικρής Βαλεντίν. Με την διαφορά ότι μέχρι σήμερα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα της η μητέρα της μικρής είχε πεθάνει πριν από χρόνια!

Ο πατέρας μετά από 35 ώρες ανάκρισης έσπασε και ομολόγησε πως γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί του είναι στην Γαλλία. Φέρεται μάλιστα να είπε ότι το έστειλε ο ίδιος εκεί με την αδερφή της μητέρας της μικρής Βαλεντίν η οποία ήρθε στην Ελλάδα και χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα πήρε το παιδί στην Γαλλία.

Γνωρίζαμε ακόμα ότι η θεία της μικρής χρησιμοποίησε το διαβατήριο της μικρής της κόρης που έχει την ίδια ηλικία με την Βαλεντίνη και έτσι έβγαλε το παιδί από την χώρα. Αρχικά μάλιστα, αναφέρουν οι πληροφορίες, η θεία ήταν να ταξιδέψει με την μικρή της ανιψιά στη Νορβηγία αλλά έχασαν την πτήση.

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη βρει πλαστά έγγραφα του πατέρα της 7χρονης και φίλων του σε φιλικό του σπίτι. Με αυτή την αφορμή τον κράτησαν και εξετάστηκε κατά την διάρκεια της νύχτας από έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όπου εκεί ομολόγησε το τι είχε γίνει. Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αρνητικός στις απαντήσεις που έδινε. Με την ομολογία του στους αστυνομικούς έγινε αμέσως βιντεοκλήση στην Γαλλία και μίλησαν με το παιδί και την γυναίκα που εμφανιζόταν ως θεία του.

Το εισιτήριο του πατέρα της Βαλεντίνης χωρίς επιστροφή

Σήμερα και μετά την ομολογία του αστυνομικοί με νέες έρευνες διαπίστωσαν ότι είχε βγάλει εισιτήριο για την Γαλλία με σημερινή ημερομηνία και θα ταξίδευε με πλαστά χαρτιά. Στο ερώτημα των αστυνομικών γιατί δεν το είπε από την πρώτη στιγμή, φέρεται να απάντησε ότι είχε κάνει φυλακή στο Κογκό και τον είχαν βασανίσει. Και επειδή είχε και ο ίδιος πλαστά έγγραφα φοβόταν ότι θα έμπαινε πάλι στην φυλακή. Σε κάθε ευκαιρία έλεγε στους αστυνομικούς ότι το μόνο που ήθελε ήταν μια καλύτερη ζωή για το παιδί του.

Το 7χρονο κοριτσάκι, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει ο πατέρας της στις αρχές είναι καλά στην υγεία του και βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Οι ελληνικές αρχές είχαν ζητήσει την βοήθεια των γαλλικών και μετά από συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν το 7χρονο κοριτσάκι.

Πότε εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν

Ήταν παραμονές Χριστουγέννων όταν χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε μίνι μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό για να πιει ένα χάπι, καθώς όπως δήλωσε είχε πονοκέφαλο.

Από τότε της 7χρονης χάθηκαν, ενώ και οι κινήσεις του πατέρα της από την αρχή προκάλεσαν ερωτήματα στις Αρχές που ανέλαβαν τις έρευνες, καθώς την έψαξε την ίδια μέρα μ’ έναν φίλο του και στην συνέχεια, αφού δεν την είχε εντοπίσει, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως θα επιστρέψει. Ο πατέρας εξεταζόταν από τις αρχές από την Δευτέρα 10/02/2020. Τελικά, έσπασε και ομολόγησε που βρίσκεται το παιδί του.

 

 

via