Lifestyle NightLife Ηλεία

Vandal Project: Η «γωνιά» της καρδιάς σας

Ακούστε το άρθρο

Το «Vandal Project» μπήκε στη ζωή μας το 2016 και έφερε τα «πάνω-κάτω».

Ο Διονύσης Γερακάρης, ο Γιώργος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Ζωγόπουλος, βρισκόμενοι στο χώρο του καφέ για χρόνια και έχοντας αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, έκαναν το επόμενο βήμα ανοίγοντας το «Vandal Project», που λειτουργεί ως καφετέρια το πρωί και μπαρ το βράδυ.

Η φιλοσοφία του καταστήματος είναι να προσφέρει στον κόσμο που το προτιμά, νέα και μοναδικά προϊόντα που δεν έχουν γευτεί ξανά, κάνοντας έτσι τη διαφορά.

Εξαιρετικοί καφέδες και ποτά, cocktail φτιαγμένα από τους barman του μαγαζιού δικής τους συνταγής, χυμοί αλλά και σπιτικά ροφήματα και γλυκά, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.

Παρ’ όλα αυτά, δεν προσφέρει μόνο αυτά. Διαθέτει εξαιρετική ατμόσφαιρα, οι μουσικές επιλογές του είναι πολύ καλές, χαλαρώνοντας τον κόσμο που έρχεται να απολαύσει τα προϊόντα του, η εξυπηρέτηση από το προσωπικό είναι άμεση και πέρα από κάθε προσδοκία.

Διαθέτει ποιότητα στα προϊόντα του και σε προσιτές τιμές, ενώ το κατάστημα είναι έτσι σχεδιασμένο που φροντίζει να έχουν πρόσβαση άτομα με αναπηρία, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Προτεραιότητα στο «Vandal Project», είναι ο πελάτης και το να είναι πάντα ευχαριστημένος.

Όλη η επικαιρότητα