Ηλεία

Βανδαλισμοί στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας – Άγνωστοι έκαναν το σχολείο άνω – κάτω (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Προ μίας δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκαν χθες το πρωί μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας, καθώς το εσωτερικό του σχολείου είχε υποστεί βανδαλισμούς από άγνωστα άτομα.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί πήγαν κανονικά χθες το πρωί στο σχολείο, ωστόσο δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανοίγοντας τις πόρτες βρέθηκαν μπροστά σε μία πρωτοφανή εικόνα.

Άγνωστοι είχαν εισβάλει στο χώρο και είχαν φέρει τα πάνω-κάτω. Οι βάνδαλοι είχαν αφαιρέσει όλες τις πόρτες των αιθουσών διδασκαλίας, είχαν μετακινήσει όλα τα θρανία και τις καρέκλες, τα οποία και είχαν στοιβάξει το ένα πάνω στο άλλο στην είσοδο και στους διαδρόμους του σχολείου, είχαν πετάξει ντουλάπες, καθώς και πάρα πολλά βιβλία που βρισκόντουσαν στο σχολείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες δεν είχαν αφαιρέσει κάτι από το σχολείο, ωστόσο προκάλεσαν πολλές ζημιές και φυσικά έκαναν ένα σχολείο ανάστατο.

Το συμβάν εκτιμάται ότι έγινε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, άγνωστο όμως πότε, και οι βάνδαλοι προφανώς παραβίασαν πίσω πόρτα του σχολείου με σκοπό να προκαλέσουν καταστροφή.

Όπως ήταν φυσικό, χθες δεν κατέστη εφικτό να γίνει μάθημα και το σχολείο δεν λειτούργησε, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία της Αμαλιάδας, καθώς πρόκειται για βανδαλισμό.

Όλη η επικαιρότητα