Ηλεία

Βανδαλισμοί στο «Αέθλιον» της Ανδραβίδας

Με την θλίψη αλλά και την αγανάκτηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η πρόεδρος του ΝΠ  Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Άννα Γεωργιοπούλου Κοντόγιωργα, κατήγγειλε τους βανδαλισμούς που γίνονται από αγνώστους στο κλειστό γυμναστήριο της Ανδραβίδας το «Αέθλιον» ενώ κάλεσε ομάδες, σωματεία και μέλη να σέβονται τον χώρο που είναι σημείο ανάφοράς για τον δήμο και όχι μόνο.

Το “Αέθλιον” , όπως είπε η κ. Γεωργιοπούλου, αποτελεί στολίδι για τον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης, τους  όμορους δήμους αλλά και για ολόκληρο το νομό Ηλείας. Στο Γυμναστήριο αυτό αθλούνται καθημερινά όλες οι ομάδες της περιοχής και προπονούνται  δεκάδες μέλη σωματείων.

Ο χώρος αυτός που τα τελευταία χρόνια δεν είχε συντηρηθεί  πέρασε στη φροντίδα του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και του ΝΠ Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος , συντηρήθηκε όπως έπρεπε και παραδόθηκε στα αθλητικά σωματεία και τον κόσμο. Απομένει τώρα, όπως τόνισε η κ. Γεωργιοπούλου, να ολοκληρωθεί ο περιβάλλοντας χώρος, μια δέσμευση που έχουν αναλάβει οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Παλαιολόγος και Τάσος Μυλωνόπουλος.

Βάνδαλοι

Η δραστήρια και μαχητική πρόεδρος του ΝΠ κ. Άννα Γεωργιοπούλου Κοντόγιωργα, αναφέρθηκε και σε μια σειρά δυσάρεστων γεγονότων που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό.

«Κάποια άτομα μπαίνουν στο χώρο με άσχημο τρόπο και τον βαδνδαλίζουν και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Τα άτομα αυτά προκαλούν πολλές φθορές στις εγκαταστάσεις του κτιρίου. Το επόμενο βήμα μας θα είναι η κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων για φθορά δημόσιας υπηρεσίας».

Παραινέσεις

Επίσης παρακάλεσε τους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο γυμναστήριο,  πριν και μετά την προπόνηση να τα επιτηρούν και να φροντίζουν ώστε η συμπεριφορά τους να είναι κόσμια. Το ίδιο ανέφερε και για τα Σωματεία, να φροντίζουν δηλαδή ώστε τα μέλη τους να διατηρούν καθαρό το χώρο γιατί είναι χώρος για όλους. «Καλώ λοιπόν όλους, αυτόν το ν χώρο να τον αγαπήσουμε σαν το σπίτι μας», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Άννα Γεωργοπούλου Κοντόγιωργα.

Όλη η επικαιρότητα