Ηλεία

Βάρδα: Επίσκεψη του δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ στα νηπιαγωγεία

Ακούστε το άρθρο

Καθαρά και συντηρημένα κτίρια, βαμμένα με χαρούμενα χρώματα και πολύχρωμα σχέδια, είναι τα νηπιαγωγεία της Βάρδας. Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι κοντά στα παιδιά, συμμερίζεται τους κόπους των γονέων και στηρίζει το έργο των δασκάλων και των καθηγητών.

Χθες το πρωΐ ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Μυλωνόπουλος και ο γεν. γραμματέας του δήμου κ. Νίκος Σοφιανόπουλος, επισκέφθηκαν το  1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Βάρδας.

Τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του,  υποδέχθηκαν οι προϊσταμένες των νηπιαγωγείων κ.Βαρβάρα Φακιόλα και κ.Αναστασία Σούρα. Ακολούθησε συζήτηση για θέματα που αφορούν στα σχολεία  και ο Δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο σχολείο, αφού προτεραιότητα είναι η επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες του Δήμου. Τις τελευταίες μέρες ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες εργασίες στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου, ώστε να παρουσιάζει πιο ευχάριστη και φιλική εικόνα για τα νήπια.

Ο Δήμος έχει συντηρήσει όλα τα σχολικά κτίρια που βρίσκονται στον τομέα ευθύνης του πολύ πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και βρίσκεται στην διάθεση κάθε δασκάλου που θα εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στο σχολείο του.

Όλη η επικαιρότητα