Categories: Ελλάδα

Βάρκιζα: 14χρονος και 12χρονος λήστεψαν έναν 15χρονο σε στάση λεωφορείου!

Share

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας με δράστες ανήλικους, καθώς μετά τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στην Μεταμόρφωση και την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος ενός 12χρονου στην Βούλα, δύο παιδιά, 12 και 14 ετών, λήστεψαν έναν 15χρονο στην Βάρκιζα.

Ολα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, κοντά σε γνωστό beach bar της Βάρκιζας. Οι δύο ανήλικοι πλησίασαν έναν 15χρονο που περίμενε το λεωφορείο και άρχισαν να τον βρίζουν όπως γράφει το πρώτο θέμα.

Στη συνέχεια, τον απείλησαν πως αν δεν τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο θα τον χτυπήσουν. Το παιδί τρομοκρατημένο τους έδωσε τη συσκευή καθώς και 20 ευρώ που είχε πάνω του.

Ο 14χρονος και ο 12χρονος άρπαξαν τα κλοπιμαία και επιβιβάστηκαν σε ένα αστικό λεωφορείο με προορισμό την Γλυφάδα.

Εκεί, λίγη ώρα αργότερα τους εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης όπου το θύμα τους αναγνώρισε ως τους δράστες της ληστείας.

Οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου και πάνω τους, εκτός από το κινητό και τα 20 ευρώ, βρέθηκε 1,5 γραμμάριο κάνναβης.

Οι ανήλικοι ληστές οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Ανηλίκων ενώ τόσο ο 14χρονος όσο και ο 12χρονος συνεργός του έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για μικροκλοπές.