WEB tv Ηλεία

Βαρθολομιό: Αρδευτικό κανάλι έγινε «τάφος» για 65χρονο χοροδιδάσκαλο (vid)

Θύμα της ανελέητης κακοκαιρίας ο Χρήστος Ροΐδης, που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητο του από τα νερά.
Ακούστε το άρθρο

Το χειρότερο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον 65χρονο Χρήστο  Ροΐδη από τη Λυγιά Βαρθολομιού, που  ανασύρθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι από αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Βρανάς Βαρθολομιού, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ο Χρήστος Ροΐδης επιχείρησε να διασχίσει το  δρόμο που περνούσε πάνω από γεφύρι μικρού χειμάρρου, όμως ο όγκος του νερού ήταν μεγάλος, όπως και η ορμή του νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο Χρήστος Ροΐδης εκείνη την ώρα πήγαινε σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής, όμως ο χείμαρρος από τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την Ηλεία τον παρέσυρε στον θάνατο.

Ο 65χρονος αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι και τελικά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ.  Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητό του μέσα σε αρδευτικό κανάλι και κατά την διάρκεια των ερευνών των πυροσβεστών, εντοπίστηκε η σορός του 300 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Ο άτυχος Χρήστος Ροΐδης ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός, χοροδιδάσκαλος και υπεύθυνος του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Βαρθολομιού «Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ», έχοντας μακροχρόνια δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της Ηλείας, συνεργαζόταν τακτικά με όμορους δήμους για πολιτιστικές εκδηλώσεις και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών και  η γυναίκα του συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα