Ηλεία

Βαρθολομιό: Ένα εικονοστάσι και λίγα λουλούδια για τον «Στελάρα»

Ο νεαρός άνδρας, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το Βαρθολομιό προς Βρανά, 100 περίπου μέτρα μακριά από το σπίτι του.
Ακούστε το άρθρο

Την μνήμη του αγαπημένου τους ανθρώπου, θέλησαν να τιμήσουν, με ένα εικονοστάσι, συγγενείς και φίλοι του 28χρονου Στέλιου Τσεκουρλούκη, ο οποίος έχασε την ζωή του, το βράδυ της Τρίτης 30 Νοεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Κώστας ΓκελντήςΓιάννης Τσουκαλάς

Ο «Στελλάρας», όπως τον αποκαλούσαν όλοι, δεν είναι πια εδώ… στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή το μικρό εικονοστάσι, η κλίτσα του και λίγα λουλούδια, θυμίζουν το τραγικό τέλος του…

Ο νεαρός άνδρας, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το Βαρθολομιό προς Βρανά, 100 περίπου μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Τα ξαδέλφια του Στέλιου που ανέλαβαν την τοποθέτηση του εικονοστασίου δήλωσαν με δάκρυα στα μάτια στην εφ. «Πατρίς»: «Δεν είχε πειράξει άνθρωπο… ένα πράγμα που δεν περιμέναμε ποτέ από τον Στέλιο, μπορεί στο δάσος που γύριζε με τα πρόβατα, από έναν κεραυνό, αλλά από μηχανάκι να τον σκοτώσουνε έτσι δεν το περιμέναμε ποτέ.»

Χθες το πρωί, στο σπίτι του στο Βαρθολομιό, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που συνέβη το μοιραίο τροχαίο, φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου νέου επισκέφθηκαν τους γονείς και τα αδέλφια του, για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και να συμπαρασταθούν ψυχολογικά στην οικογένειά του.

Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ φορτηγού

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας σχετικά με το θανατηφόρο δυστύχημα: Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού διενεργείται προανάκριση για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Βαρθολομιού – Λουτρών Κυλλήνης.

Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 28χρονος ημεδαπός με αποέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός του ιδιωτικής χρήσης φορτηγού συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ ενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σήμερα η κηδεία

Σήμερα συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Τσεκουρλούκη. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Βαρθολομιό.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα