Ηλεία

Βαρθολομιό: Ώρες αγωνίας για 29χρονο που αναζητείται

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο νεαρός Αnjelo Avdiu, εθεάθη τελευταία φορά το πρωί της Κυριακής, και έκτοτε αναζητείται από τους οικείους του. 
Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση ενός 29χρονου άνδρα, ο οποίος αναζητείται στο Βαρθολομίο, με την κινητοποίηση των αρχών και της τοπικής κοινωνίας, να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο νεαρός Αnjelo Avdiu, εθεάθη τελευταία φορά το πρωί της Κυριακής, και έκτοτε αναζητείται από τους οικείους του.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 29χρονος, άφησε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα, όπως χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο, στην οικία που διέμενε, γεγονός που φανερώνει πως είναι δύσκολο να έχει μετακινηθεί πολύ μακριά από την περιοχή.

Ο  Αnjelo Avdiu, είναι αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, πατέρας ενός παιδιού, και διέμενε σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας.

Η οικογένειά του, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές.

Δελτίο τύπου για την εξαφάνιση του 29χρονου εξέδωσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου αναφέρεται πως ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει: 

Στις 29/10/2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας ο Άβντιου (επ.) Άντζελο (ον.), 29 ετών, αλβανικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Άβντιου (επ.) Άντζελο (ον.), έχει ύψος 1.85 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Όλη η επικαιρότητα