Ηλεία

Βαρβάσαινα: Επιτυχής εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου

Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας με την βοήθεια των Υπευθύνων Καλλιτεχνών της Μαγικής – Διασκεδαστικής Ομάδας “konstantin” ολοκλήρωσε με θεατρικό τρόπο και πολύ χορό από Παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο την Παράσταση της Δημιουργικής Απασχόλησης των μαθητών μας για το σχολικό έτος 2018-2019 που πραγματοποιήθηκε στις 12/5/2019 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Βαρβάσαινας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης, τους γονείς που προσήλθαν να απολαύσουν τα παιδιά τους, τον Πρόεδρο της Κοινότητας για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του και βεβαίως τα παιδιά που έδειξαν αυτοπεποίθηση και δύναμη στις θεατρικές τους ερμηνείες. Ήταν όλα θαυμάσια και το κοινό χειροκρότησε μικρούς και μεγάλους για αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Με εντυπωσιακό τρόπο τα μικρά της θεατρικής Ομάδας ερμήνευσαν με ιδιαίτερο τρόπο το Παραμύθι της Χιονάτης και εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες στην εκτέλεση των χορογραφιών του Παραμυθιού.

Δέσμευση και υπόσχεση έδωσε η Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα “konstantin” για την πραγματοποίηση λήξης με αθλητικούς αγώνες τύπου Survivor μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς για όλους τους μικρούς μας φίλους σε ενδεδειγμένο χώρο και με δωρεάν είσοδο για όλους.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο Πρόεδρος Κος Πετρόπουλος ευχαριστεί θερμά τους οργανωτές και σκηνοθέτες αυτής της καλλιτεχνικής εκδήλωσης Κα Δαμασκοπούλου Αφροδίτη και Κα Παναγοπούλου Ντίνα οι οποίες προσέφεραν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες και χαρούμενες αυτές υπηρεσίες στα παιδιά μας.

Όλη η επικαιρότητα