Lifestyle

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Πέθανε η μητέρα του

Ακούστε το άρθρο

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10) έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Οι στιγμές που βιώνει ο παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα «έφυγαν» και οι δύο γονείς του.

Θυμίζουμε πως ο πατέρας του πέθανε στις αρχές του έτους και η Φαίη Σκορδά είχε ανακοινώσει μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 τη δυσάρεστη είδηση. «Σας κοιτάζω στα μάτια. Σήμερα λίγο θα μας συγχωρήσετε, γιατί είναι μια αμήχανη ημέρα. Ο Δημήτρης μας περνάει δύσκολα. Έχει χάσει τον μπαμπά του. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη. Μια μεγάλη αγκαλιά. Συλλυπητήρια. Και με αυτά τα πολύ ανθρώπινα νομίζω λόγια από καρδιάς θα πάμε σε διαφημίσεις και μετά θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας. Είμαστε στενοχωρημένοι και συγκινημένοι», είχε αναφέρει συγκινημένη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον χωρισμό του με την Ουίλιαμς

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς δεν είναι πλέον μαζί. Την αποκάλυψη έκανε αναπάντεχα ο ίδιος ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…», είπε χαρακτηριστικά. Το ζευγάρι συγκατοικούσε τον τελευταίο χρόνο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10), ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό του. «Δεν στεναχωρήθηκα να πέσω στα πατώματα, γιατί είναι για καλό. Είναι σοκ, αλλά μετά λες ότι είναι για καλό. Φαντάσου να είχαμε προχωρήσει ακόμα ένα βήμα, να είχαμε κάνει και ένα παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντι του. Το να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα δεν σώζει τη σχέση. Δεν είχα κάνει και άλλη μακροχρόνια σχέση. Είμαι κι εγώ λίγο στον κόσμο μου, θέλω πάντα λίγο χώρο για μένα. Οι γυναίκες θέλετε αυτό να μην υπάρχει, θέλετε να δοθούμε 100%».

Όλη η επικαιρότητα