Lifestyle

Βαρύ πένθος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο – Πέθανε η ανιψιά του

Ακούστε το άρθρο
Η Αντιγόνη σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο «Φ&Μ Live»

Δύσκολες ώρες βιώνουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η οικογένειά του, καθώς πέθανε η 27 ετών ανιψιά του, Αντιγόνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και τον Θάνο Μακρογαμβράκη, η Αντιγόνη ήταν κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του παρουσιαστή, Αλέξανδρου, ο οποίος είναι γνωστός και ως «βασιλιάς των διαμαντιών».

Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδερφή της Μαρία, που αρνιόταν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδερφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδερφή της, η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη.

Η Αντιγόνη σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο «Φ&Μ Live», ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τριάμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές.

fsdfsdsdsds.jpg

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όταν έφυγε για Ολλανδία, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έπειτα από ιατρικές εξετάσεις διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και, παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα.

Το 2016, το Αττικό Νοσοκομείο είχε εκδώσει ανακοίνωση για την Αντιγόνη ζητώντας αιμοπετάλια. Η μεταμόσχευση έγινε, αλλά, δυστυχώς, η νεαρή δεν τα κατάφερε και το λαμπερό της βλέμμα έσβησε για πάντα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

upl5d7628f2d34ef.jpg

ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα