Ηλεία

Βάσεις 2021: Με χαμόγελα και ελπίδες οι νέοι φοιτητές από την Αμαλιάδα!

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Ακούστε το άρθρο

Πολλά τα χαμόγελα, αλλά και η συγκίνηση των νέων πλέον φοιτητών από τα Λύκεια της Αμαλιάδας κατά την χθεσινή μέρα, αν και πολλά παιδιά, χιλιάδες σε ολόκληρη τη χώρα έμειναν «έξω» από την τριτοβάθμια εκπαίδευση…

Οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες από τα σχολεία της Αμαλιάδας δεν έκρυψαν τη  χαρά τους για το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλλαν τα τελευταία χρόνια και μάλιστα σε μια δύσκολη  συγκυρία με την πανδημία που ενέτεινε το άγχος…

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΙΩΝΗ,
6η Ιατρική Πατρών, 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί η αλήθεια είναι ότι το ήθελα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οπότε η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη, να βλέπω το όνειρό μου να πραγματοποιείται και βέβαια να αποδίδει το διάβασμά μου.”

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,
Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ, 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο και σε αυτή την σχολή βέβαια. Από εδώ και πέρα ανοίγεται μπροστά μου ένας καινούργιος «δρόμος» γεμά- τος πρόκληση και ενδιαφέρον. Ήταν και η πρώτη μου επιλογή αυτή, οπότε η χαρά μου είναι μεγάλη, γιατί κατάφερα αυτό που είχα θέσει ως στόχο”

ΜΑΡΙΑ ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΗ,
2η Ιατρική Πατρών, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

“Η σχολή αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ήταν ένας στόχος για μένα, που απαιτούσε αγώνα και σκληρή δουλειά. Τα κατάφερα και δεν μπορώ να κρύψω την χαρά και την περηφάνια μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου, που με στήριξαν σε αυτή την επιλογή και τους καθηγητές μου, που συνέβαλλαν ώστε να όνειρά μου να γίνουν πραγματικότητα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά “

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,

Εργοθεραπείας Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

“Ήταν από τις πρώτες μου επιλογές αυτή η σχολή και με ενδιαφέρει πολύ. Ήταν μια επιλογή που είχα κάνει από τα μέσα της χρονιάς και την ήθελα πολύ. Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος από την υψηλή βαθμολογία που πέτυχα και την εισαγωγή μου σε αυτή την σχολή. Είναι πολύ καλή σχολή και καλή επίσης επαγγελματική αποκατάσταση και σίγουρα είναι κάτι που θα μου αποφέρει πολλές εμπειρίες, ώστε να εξελιχθώ και επαγγελματικά.”

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΠΕΡΟΥΚΑ,

Φυσιοθεραπεία Αθηνών, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

“Ήταν από τις πρώτες μου επιλογές και κάτι που ήθελα πραγματικά. Νιώθω πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και χαρούμενη. Ήταν αρκετά δύσκολη χρονιά. Με διάβασμα, επιμονή και υπομονή, όλα τελικά βγήκαν εις πέρας. Ευχαριστώ για τη στήριξη την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου και εύχομαι όλοι να πιστεύουν στον εαυτό τους, όπως έκανα εγώ σε αυτή μου την προσπάθεια, γιατί έρχονται δυστυχώς δύσκολοι καιροί. Το παν είναι υπομονή, επιμονή και πίστη στον εαυτό μας και το λέω γιατί τα κατάφερα στην τέταρτή μου χρονιά”.

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ,
Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΑΣΟΕΕ, 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας

Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Νιώθω ανακουφισμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η φοιτητική ζωή, μετά από πραγματικά μια πολύ δύσκολη χρονιά γεμάτη διάβασμα και άγχος και βέβαια με τον φόβο της πανδημίας”.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΥΘΟΥΛΚΑ,
Λογοθεραπεία Πανεπιστημίου Πατρών, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Ήταν από τις πρώτες μου επιλογές η σχολή αυτή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που πέτυχα το στόχο μου. Πλέον ανοίγεται ένα νέο «κεφάλαιο» στη ζωή μου, που θα έχει πολύ ενδιαφέρον και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά”.

Πρωτιά στη Βιομηχανική Διοίκηση Πειραιά!
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,
1η θέση στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πειραιά, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

“Νιώθω πολύ χαρούμενη, γιατί σε μια δύσκολη χρονιά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Και λόγω της καραντίνας οι τελευταίες χρονιές έγιναν πραγματικά δύσκολες, με αυξημένο το άγχος από την όλη αβεβαιότητα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, που στέκονταν πάντα δίπλα μου σε κάθε μου προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους καθηγητές του σχολείου μου, αλλά και τους καθηγητές μου στα φροντιστήρια. Ευχαριστώ την κα Αθηνά Καλαμπόκα που ήταν δίπλα μου όχι μόνο ως καθηγήτρια, αλλά και ως μια φίλη. Ευχαριστώ και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο “Ιδιαίτερο”, την κα Έλενα και τον κ. Κώστα. Πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά πολύ καλή για εμάς τους φοιτητές. Πιστεύω ότι θα ανοίξουν τα Πανεπιστήμια, ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που πέρασαν, καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή και υπομονή και επιμονή στα παιδιά που θα ακολουθήσουν”.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΟΠΕΛΑ, Χημικών – Μηχανικών ΕΜΠ,
1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας

“Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πέτυχα στη πρώτη μου επιλογή στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο ( Ε.Μ.Π.) σειρά 20η. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε μια Σχολή που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και έρευνας. Ευχαριστώ το Θεό γιατί μου έδωσε δύναμη, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα την αδελφή μου, το σχολείο μου (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας), τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που με στήριξαν”.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,
Στρατιωτική Ιατρική (ΣΑΣ), 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας

Ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτή η σχολή και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μου αυτή. Τέλειωσε με επιτυχία και η αγωνία που είχα όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζομαι πλέον για το καινούργιο μου «βήμα»”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,
Τμήμα Εργοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

“Είμαι χαρούμενος που πέρασα σε αυτή την σχολή, γιατί ήταν και η δεύτερή μου επιλογή, μετά την Οδοντιατρική. Και η Εργοθεραπεία είναι μια πολύ καλή επιλογή, γιατί ανταποκρίνεται και στις σημερινές ανάγκες του ανθρώπου. Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ και συγχρόνως να έχω και μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση από αυτό το επάγγελμα”.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,
Σχολή Πυροσβεστών, 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας

“Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να βλέπεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται και τους κόπους σου να ανταμείβονται. Η πυροσβεστική ακαδημία είναι ένα από αυτά τα όνειρα για εμένα. Τρέφω μεγάλη αγάπη για το σώμα από μικρός αφού ο πατέρας μου ήταν πυροσβέστης καθώς επίσης και ο θείος μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την στήριξή τους. Επίσης ευχαριστώ τους καθηγητές μου τη κυρία Κότσιφα, τον κύριο Μαντζούτσο, την κυρία Σαφαρή και την κυρία Βεργοπούλου, τα φροντιστήρια: Επιστημονικό, Επίκεντρο και Νεκτάριος Αποστολόπουλος καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο για όλα όσα μου πρόσφεραν και ελπίζω να τους έβγαλα ασπροπρόσωπους”.

Όλη η επικαιρότητα