Ποδόσφαιρο

Βασιλειάδης: «Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για όσο χρειαστεί»

Ακούστε το άρθρο
«Είχαμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα φέτος. Ενδεχόμενα το ίδιο το σύστημα δεν μπορούσε να αντέξει την κανονικότητα. Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν φαινόμενα που δεν μας τιμούν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης.

Ο κ. Βασιλειάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 χαρακτηριστικά ότι το πρωτάθλημα θα διακοπεί για όσο χρειαστεί. «Θα διακοπεί το πρωτάθλημα όσες φορές χρειαστεί μέχρι να καταφέρουμε να μπούνε κανόνες. Τα αρμόδια όργανα πρέπει να πάρουν την ευθύνη και να καταλήξουν σε πέντε άξονα. Γιατί και οι αλλαγές κανονισμών δεν μπορούν να ισχύσουν αμέσως» τόνισε ο υπουργός.

«Θα αρχίσει μόνο όταν μπορέσουμε να βρούμε μια λύση και να διασφαλίσουμε ηρεμία και σύνεση. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης. «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε εξαιρετική συνεργασία και με FIFA και με UEFA και τα πράγματα είναι σοβαρά. Θα υπάρξει κίνδυνος για Brexit. Αν θέλουν Ευρώπη πρέπει να καθίσουν σοβαρά να βάλουμε πέντε κανόνες και να σταματήσει αυτή η αηδία».

Όσον αφορά τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Ιβάν Σαββίδη ο υπουργός ανέφερε ότι «Δεν έχουμε πρόβλημα να έρθουμε σε τέτοιες συγκρούσεις. Αν υπήρχαν αυτές οι σχέσεις δεν θα ανέφερα στην απόφαση μου για τη διακοπή του πρωταθλήματος την εισβολή του κ. Σαββίδη στο γήπεδο».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ο κ. Βασιλειάδης απάντησε: «Σαφώς και θα μπορούσε να σκεφτώ να παραιτηθώ εφόσον δω ότι η μάχη που έχω αποφασίσει να δώσω χάνεται. Κάνουμε πίσω μόνο για να πάρουμε φόρα».

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα