Ηλεία

Βασιλική Καραλάγα: «Καινοτόμες και ρεαλιστικές ιδέες»

Ακούστε το άρθρο

«Υπάρχουν καινοτόμες και ρεαλιστικές ιδέες  που αν υλοποιηθούν θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Ηλείας», τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας κ. Βασιλική Καραλάγα με αφορμή  την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο Ανδραβιδας.

Οι Ηλείοι και ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξής ανέλαβαν δράση με στόχο την «Ανάπτυξη της Ηλείας». Έτσι  την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο Ανδραβίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ημερίδα.

Σε αυτή θα συμμετέχουν βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θα καταθέσουν ρεαλιστικές αλλά και καινοτόμες προτάσεις τόσο για την επίλυση προβλημάτων μείζονος σημασίας που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης όσο και υλοποιήσιμες ιδέες που θα αναδείξουν την περιοχή που είναι προικισμένη με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν τόπο ως ιδανικό.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας κ. Βασιλική Καραλάγα δήλωσε: «Σίγουρα είναι μια σημαντική ημερίδα που γίνεται με πρωτοβουλία της εφημερίδας Πατρίς του Ομίλου Βαρουξή και με την  στήριξη του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Από την ημερίδα θα αναδειχθούν προβλήματα και παθογένειες αλλά είμαι σίγουρη ότι θα κατατεθούν και ρεαλιστικές  και καινοτόμες ιδέες που θα τις επεξεργασθούν η Περιφέρεια, ο Δήμος και κάθε αρμόδιος από την κεντρική εξουσία.  Η ανάπτυξη του νομού μας είναι αναγκαία. Βέβαια σημαντικά έργα θα είναι η ολοκλήρωση του δρόμου Πατρών Πύργου και η υδροδότηση του νομού με καθαρό νερό. Είναι βασικές προϋποθέσεις»

Κεντρική ιδέα της πρωτοβουλίας, της ημερίδας είναι πως «όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε στόχους και οράματα και να πετύχουμε την αναγκαία και πολυπόθητη ανάπτυξη για την Ηλεία»

Το διάστημα που απομένει μέχρι την πραγματοποίηση της ημερίδας στην Ανδραβίδα (27/10 στις 10.30 π.μ.) βρίσκεται σε εξέλιξη η ανοιχτή διαβούλευση που ήδη έχει ξεκινήσει με όλους τους φορείς της περιοχής, τους βουλευτές, την Περιφέρεια, την δημοτική αρχή, τους δημοτικούς συμβούλους , τα ΝΠΔΔ, τους προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, τους επιχειρηματίες, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φυσικά τους πολίτες αυτού του τόπου και παρέχεται η δυνατότητα να αναπτύξουν τον προβληματισμό τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Όλες οι προτάσεις θα δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας και στη συνέχεια θα αποσταλλούν τόσο στους δήμους και την ΠΔΕ όσο και στην Κεντρική Διοίκηση.

Όλη η επικαιρότητα