Βασιλική Παπαχριστοπούλου | Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στον Πύργο Ηλείας

Share

H Βασιλική Παπαχριστοπούλου είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος και διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο επί της οδού Λετρίνων 19 στον Πύργο Ηλείας.

Μέσα από το διαιτολογικό της γραφείο η Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Βασιλική Παπαχριστοπούλου μπορεί να σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις διατροφής που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να κερδίσετε ευεξία και μακροζωία.

Από την πρώτη κιόλας επαφή με την κα Παπαχριστοπούλου, θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το βάρος σας εύκολα, υγιεινά και σωστά, και θα μάθετε τα πάντα για το μεταβολισμό σας καθώς επίσης και για τις τιμές του Δείκτη Μάζας Σώματος, που αντιστοιχούν στο σωματότυπό σας.

Στη συνέχεια, η Διαιτολόγος Διατροφολόγος θα σας πάρει ένα πλήρες ιστορικό (διατροφικές συνήθειες, διατροφικές προτιμήσεις, ιατρικό και φαρμακευτικό ιστορικό), θα σας κάνει μια σειρά μετρήσεων και στο τέλος θα σχεδιάσει για εσάς ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο, λαμβάνοντας υπόψιν τις μαγειρικές σας ικανότητες, τον τρόπο ζωής, το ωράριο και τις ανάγκες σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Βασιλική Παπαχριστοπούλου Λετρίνων 19 (Πλατεία Δικαστηρίων)Πύργος, 27131,
Τηλ. 26210-31008 ~ 6981398008
biky.papaxristopoulou@yahoo.com