Lifestyle

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:”Με χτύπησε αυτοκίνητο και με πέταξε 6 μέτρα μακριά”

Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος μίλησε για τον γάμο του πριν από 5 χρόνια και το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν τέσσερα χρόνια, όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον πέταξε πάνω στις ράγες του τρένου χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα.

Για τον γάμο του είπε: 

“Ο γάμος μου ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Είχαμε καλεσμένους μόνο 25 άτομα. Τα κανόνιζα όλα ένα χρόνο πριν για να είναι όπως πρέπει. Έγινε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Η γυναίκα μου είναι βαριά Ηπειρώτισσα. Ήταν δική μου ιδέα ο γάμος στη Βενετία προκειμένου να γλιτώσω το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε η γυναίκα μου” περιέγραψε ο ίδιος αναφερόμενος στη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, με την οποία παντρεύτηκε πριν 5 χρόνια.

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε, από το οποίο γλίτωσε από θαύμα όπως εξήγησε, είπε:  

“Τον Γενάρη του 2016 ήταν. Ενώ περπατούσαμε στο δρόμο με χτύπησε αυτοκίνητο και με πέταξε 5-6 μέτρα πάνω στις γραμμές. Το μόνο που είχα πάνω μου ήταν μια πληγή στο γόνατό μου, στο σχήμα του σταυρού. Το έβγαλα φωτογραφία. Και δίπλα ήταν η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου (…) Πιστεύω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο που μας προστατεύει και είναι μαζί μας” εξήγησε τέλος μιλώντας για τη θρησκεία.

Δείτε το βίντεο

via

Όλη η επικαιρότητα