Ποδόσφαιρο

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Παραλίγο να την… κάνει στην Γκλάντμπαχ!

Ο Πυργιώτης στόπερ είχε δοκάρι στο 71ο λεπτό!
Ακούστε το άρθρο

Η Γκλάντμπαχ πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Μπόχουμ για τη 10η αγωνιστική της Bundesliga, προερχόμενη από την πεντάρα κόντρα στην Μπάγερν στο κύπελλο, όμως το τρίποντο θα μπορούσε να χαθεί στα τελευταία λεπτά, εξαιτίας του Βασίλη Λαμπρόπουλου και του Κώστα Σταφυλίδη.

Ο Πυργιώτης στόπερ είχε δοκάρι στο 71ο λεπτό και ο δεύτερος έβγαλε μία σέντρα στις καθυστερήσεις που κατέληξε στον Μίλος Πάντοβιτς, ο οποίος απέτυχε να ισοφαρίσει από πολύ καλή θέση.

Τις δύο ομάδες χώριζε ένας βαθμός πριν από τον αγώνα, όμως τα “πουλάρια” μπήκαν καλά στο γήπεδο και βρήκαν δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο με τον Αλασάν Πλεά και τον Γιόνας Χόφμαν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή απόδοση, δεν απειλήθηκαν περαιτέρω, όμως το αμυντικό παιχνίδι τους δεν δημιούργησε πολλούς κινδύνους.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ίδια, με την Γκλάντμπαχ να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά την Μπόχουμ να παλεύει για να απαντήσει στα γκολ. Η είσοδος του Σταφυλίδη στην ανάπαυλα έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό, αν και τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν μόνο ένα γκολ, στο 85′ με τον Ντάνι Μπλουμ.

Όλη η επικαιρότητα