Lifestyle

Βασίλης Μίχας: «Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”, άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις»

«Είναι δύσκολο όταν είσαι καλός σε κάτι να δώσεις στον εαυτό σου το δικαίωμα να είσαι αρχάριος σε κάτι άλλο», δήλωσε.
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Μίχας έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Χρήστου στη «Γη της Ελιάς».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και τη δεύτερη σεζόν στη σειρά του MEGA, «άνοιξε» την καρδιά του στην «Ελένη» και μίλησε για την καριέρα του, τη ζωή του και τη βουλιμία που αντιμετώπισε όταν έκανε μόντελινγκ.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος για τον ρόλο του, «ο Χρήστος θα ξενερώσει με τη σχέση της Μυρτάλης και του Αλέξη, ωστόσο αυτή την αρνητική εξέλιξη θα τη γυρίσει υπέρ του».

«Είναι δύσκολο όταν είσαι καλός σε κάτι να δώσεις στον εαυτό σου το δικαίωμα να είσαι αρχάριος σε κάτι άλλο», δήλωσε επίσης.

Ερωτώμενος για τη θέση που έχει η εξωτερική εμφάνιση στη ζωή του, απάντησε πως δεν πρέπει να μας επηρεάζει το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. «Εάν κάποιος θέλει να με δει απλά σαν ένα ωραίο παιδί, πρόβλημά του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε πως στον αθλητισμό δεν κρινόταν για την εμφάνισή του αλλά για τις επιδόσεις του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τη βουλιμία: «Την περίοδο που έκανα μόντελινγκ έχασα πολλά κιλά. Το πρόσωπό μου άνηκε σε μια κατηγορία, δηλαδή ήταν πιο baby face. Δεν ήθελαν τόσο αντρικό, χτιστό σώμα. Εγώ ήμουν αθλητής και ήμουν πολύ δομημένος. Οπότε αποφασίσαμε ν’ αδυνατίσω και κάποια στιγμή το σώμα «χτύπησε καμπανάκι». Είπε «αγόρι μου, τι κάνεις, θα πεθάνεις»».

«Ξεκίνησα να έχω βουλιμικές τάσεις. Έφτασα σε σημείο να τρώω και να μην μπορώ άλλο. Αναγνώρισα τι μου συνέβαινε και το έλυσα. Ψυχολογική υποστήριξη δεν πήρα. Προσπάθησα να το περάσω μόνος μου, αλλά δεν το συνιστώ. Είναι ωραίο να μιλάμε, ειδικά οι άντρες. Έχουμε μάθει να μην εκφραζόμαστε τόσο πολύ όταν μας δυσκολεύει κάτι. Το ίδιο άντρας είσαι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε» , κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξή του

Όλη η επικαιρότητα