Categories: LifestyleMedia

Βασίλης Μπισμπίκης: Δίπλα στη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US

Share

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (8/10) το «Just the 2 of Us».

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε του τηλεθεατές του φαντασμαγορικού σόου και υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή, η οποία τη φετινή σεζόν αποτελείται από τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο σόου και φυσικά, την ημέρα της έναρξης τη συνόδευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός δε λείπει στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Φροντίζει να βρίσκεται κοντά της στα νυχτερινά κέντρα, όπου εμφανίζεται αλλά και εκείνη βρίσκεται στο πλευρό του, δίνοντας το «παρών» στις παραστάσεις του.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φάνηκε πόσο ερωτευμένοι είναι. Οι δυο τους στα παρασκήνια αντάλλαξαν φιλιά και έδειξαν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

«Ο έρωτας στα 50 είναι διαφορετικός»

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αυτό που ερωτεύτηκε σε εκείνον ήταν πως τα βλέπει όλα καλοπροαίρετα, αισιόδοξα και πως νιώθει αγάπη για όλους.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως τον είχε προειδοποιήσει πως όταν αποφασίσουν να γνωστοποιήσουν την σχέση τους, θα υπάρξει πολύ κυνηγητό, κάτι με το οποίο εκείνη ήταν εξοικειωμένη, εκείνος όμως όχι. Την ίδια στιγμή, ανέφερε πως πριν επιβεβαιώσουν την σχέση τους, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έβλεπαν το ζευγάρι τυχαία σε κάποια ταβέρνα και τους έβγαζαν φωτογραφία για να την πουλήσουν, κάτι που ήταν αρκετά άβολο και «παράνομο».

«Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί», είπε η τραγουδίστρια.

πηγή:in.gr