Ελλάδα

Βασίλης Τσεκούρας: Η επέμβαση που στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του -Τι λέει ο γιατρός του

Ακούστε το άρθρο

«Η εγχείριση που έγινε ήταν για να του σώσουμε τη ζωή», λέει ο  διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» Σωτήρης Πράπας

Με μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, ο δημοσιογράφος του ΟPEN Βασίλης Τσεκούρας θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς αλλά και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε να ευχαριστήσει ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» όπου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε πάνω από τον δημοσιογράφο προκειμένου να του σώσει τη ζωή και να τον βγάλει νικητή μέσα από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Σωτήρης Πράπας: Η εγχείρηση ήταν για να του σώσουμε τη ζωή
«H παθολογία του ήταν διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής του συνόλου της αορτής από την καρδιά μέχρι τα πόδια. Η εγχείριση που έγινε ήταν για να του σώσουμε τη ζωή. Ήταν μια σωτήρια επέμβαση για τον Βασίλη, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση, αναρρώνει και σε λίγες μέρες θα μπορεί να πάει σπίτι του. Είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί είναι ένα νέο παιδί με προοπτική μιας επιτυχημένης καριέρας στο χώρο που επιτηδεύεται και πραγματικά χαιρόμαστε που ο Βασίλης είναι καλά και μπορεί να χαμογελάει και πάλι», είπε στο protothema.gr o διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του «Ερρίκος Ντυνάν» κ. Σωτήρης Πράπας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.Στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο χειρουργείο προκειμένου να του σώσουν τη ζωή και μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση που κράτησε έξι ολόκληρες ώρες ο Βασίλης εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Βασίλης Τσεκούρας, σύμφωνα με το γιατρό του αναρρώνει σε δωμάτιο του νοσοκομείου προκειμένου τις επόμενες μέρες να επιστρέψει σπίτι του.

Η ανάρτησή του δημοσιογράφου στο Instagram
 «Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής… Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν τη γνωρίζεις… Γιατί ενημερώνεσαι μετά… Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα… Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα… Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα…

View this post on Instagram

Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις… Γιατί ενημερώνεσαι μετά… Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα…. Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα…. Σ' ευχαριστώ απεριόριστα….. @prapassotiris @lifeisbeautiful @opentvgr ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας…. Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα….

A post shared by Vasilis Tsekouras (@v.tsekouras) on

via

ΥΓ.Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας …Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα…».

Όλη η επικαιρότητα