Ηλεία

Βασίλης Τυλιγάδας για δηλητηρίαση μαθητών: Οι Ολλανδοί μαθητές ήταν απλά επισκέπτες στην Ολυμπία

Nα τονίσω ότι οι Ολλανδοί μαθητές στην Ολυμπία πραγματοποιούσαν απλή επίσκεψη και δεν διέμεναν σε κανένα κατάλυμα της περιοχής μας
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή το περιστατικό δηλητηρίασης Ολλανδών μαθητών που βρίσκονται για εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ηλεία, ως πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα μιας και ενεπλάκη το όνομα της Αρχαίας Ολυμπίας:

Ασφαλώς και πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό στους χιλιάδες πολίτες που επισκέπτονται ετησίως την Ολυμπία. Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα συγκεκριμένα παιδιά δεν έμεναν στην Αρχαία Ολυμπία, ούτε γνωρίζουμε αν είχαν γευματίσει σε εστιατόριο της περιοχής.

Επειδή ως πρόεδρος δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα επισημαίνω ότι όλοι οι επαγγελματίες της εστίασης δέχονται ελέγχους από τον ΕΦΕΤ και το υγειονομικό και δεν έχει διαπιστωθεί ποτέ κανένα πρόβλημα. Επίσης στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών σε τακτά χρονικά διαστήματα διενεργούνται σεμινάρια για την καλύτερη κατάρτιση των εργαζομένων στις επιχειρήσεις.

Τέλος να τονίσω ότι οι Ολλανδοί μαθητές στην Ολυμπία πραγματοποιούσαν απλή επίσκεψη και δεν διέμεναν σε κανένα κατάλυμα της περιοχής μας.

Όλη η επικαιρότητα