Categories: Viral

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαμός στα social media για τα δάκρυα του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Share

Τις τελευταίες μέρες πλήθος κόσμου στην Βρετανία βρέθηκε στο Γουεστμίνστερ Χολ προκειμένου να αποχαιρετήσει την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 96 ετών. Και στις ατελείωτες ουρές βρέθηκε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τις εικόνες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή να γίνονται viral και να μην μένουν ασχολίαστες από τους χρήστες των social media.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, περίμενε καρτερικά, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, πάνω από 12 ώρες για να τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα, την στιγμή που πλησίαζε στο φέρετρο της μακροβιότερης μονάρχη της Βρετανίας, συγκινήθηκε και σκούπισε διακριτικά τα δάκρυά του. Κάποιοι πάντως στα social media δεν πείστηκαν για την συντριβή του…

Αρκετοί χρήστες στο Twitter σχολίασαν ότι η αναμονή του στην ουρά και τα δάκρυα του, είχαν ως στόχο να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Κάποιοι επίσης θεώρησαν ότι η παρουσία του στο Γουεστμίνστερ Χολ ως «κοινός θνητός» πιθανώς να οφείλεται στην ελπίδα που ενδεχομένως τρέφει ότι θα χριστεί ιππότης. Τα σχόλια πάντως δεν ήταν τυχαία, καθώς πριν από κάποια χρόνια είχε προκληθεί σκάνδαλο, όταν διέρρευσαν e-mail και έγγραφα που αποκάλυπταν ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιχειρούσε να «εξαγοράσει» τον τίτλο του Ιππότη με το φιλανθρωπικό του έργο.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter:

Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν επίσης ότι όταν έγινε αντιληπτό πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκονταν στις τεράστιες ουρές που είχαν σχηματιστεί έξω από το Γουεστμίνστερ Χολ, ένας βουλευτής τον πλησίασε και του είπε ότι θα μπορούσε να φροντίσει να περάσει μπροστά. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όμως φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση και περίμενε μαζί με τον κόσμο.

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου μπήκε λοιπόν στην ουρά και αγόρασε από τους πωλητές που βρισκόταν εκεί κοντά πατατάκια και ντόνατς για να αντέξει την αναμονή. Φορούσε κοστούμι, κασκέτο και ενώ περίμενε να μπει στο Γουεστμίνστερ, μιλούσε και χαμογελούσε σε όσους προφανώς τον αναγνώριζαν.

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail