Ηλεία

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ, Χάρης Μικελόπουλος

Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του δημοτικού οργανισμού πολιτισμού του Δήμου Πύργου έκανε γνωστή ο Χάρης Μικελόπουλος, με ανάρτηση του.
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του δημοτικού οργανισμού πολιτισμού του Δήμου Πύργου έκανε γνωστή ο Χάρης Μικελόπουλος, με ανάρτηση του.

Η ανακοίνωση του Χάρη Μικελόπουλου: 

«Πριν λίγο είδα την φωτογραφία του κ. δημάρχου με τον ηθοποιό.

Εγώ πάλεψα μέχρι τέλους με όποιο κόστος για την απόφασή μου και την άποψή μου.

Για μια φωτογραφία δεν στάθηκα ποτέ δίπλα σε κάποιον που θεωρώ ότι ακόμα κι αν έχει το τεκμήριο της αθωότητας, έχει καταδικαστεί στην συνείδηση πολλών ανθρώπων και ειδικά γυναικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αν έκανα το σωστό ή λάθος θα το κρίνει ο χρόνος.

Στάθηκα,στέκομαι και θα στέκομαι δίπλα σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποφέρει.

Σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, σε κάθε άνθρωπο που ζητά να ζει σε μια πόλη,σε μια κοινωνία ανοιχτή, ίση, ευνομούμενη. Γι΄αυτή την πόλη,δυόμιση χρόνια έκανα κυρίως αθόρυβα,ότι μπορούσα καλύτερο.

Κι είχα να κάνω κι άλλα.

Όμως όπως καθαρά και ξάστερα βγήκα ακόμα και σήμερα να υπερασπιστώ την θέση μου,έτσι καθαρά και ξάστερα δηλώνω ότι αποχωρώ από την θέση του Προέδρου του Πολιτισμού.

Κύριε δήμαρχε,μπορεί να σε στενοχωρώ απόψε,αλλά και γι’αυτό το  θέμα η συνείδησή μου λέει ότι δεν χωρούν όλα στο ίδιο σακί.

Δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός, πιθανόν να έγινα λίγο.

Είμαι πρώτα και πάνω απ’όλα πολίτης και ο μόνος λόγος που εκτέθηκα είναι η διάθεση για δημιουργία.

Για να προσπαθήσω κι εγώ να κάνω κάτι γι’ αυτή την πόλη που έχει δεκάδες προβλήματα, πολύ πιο σοβαρά από μια θεατρική παράσταση.Αυτό ήταν ένα μόνο μέρος ενός προβλήματος που κακώς έγινε με κύρια και μόνη ευθύνη στην ομάδα που τον προσκάλεσε.

Θα το υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Όπως θα υπερασπίζομαι μέχρι τέλους την γνώμη μου, την αλήθεια, την διαφάνεια και την καθαρότητα λόγου και πράξεων.

Ευχαριστώ για την συνεργασία,την εμπιστοσύνη αλλά και τις διαφωνίες που κατά καιρούς υπήρξαν.Έτσι είναι η πολιτική. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.Κι εγώ στην συνείδηση του κόσμου θα κριθώ. Και μόνον.

Με εκτίμηση 

Χάρης Μικελόπουλος»

Όλη η επικαιρότητα