Life Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι επίσημες φωτογραφίες από το Παλάτι με αφορμή τα 70 χρόνια από την άνοδό της στον θρόνο

Το Παλάτι φρόντισε να δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών της μονάρχη.
Ακούστε το άρθρο

Χθες, 6 Φεβρουαρίου η Βασίλισσα Ελισάβετ συμπλήρωσε τα 70 χρόνια της στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Παλάτι φρόντισε να δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών της μονάρχη.

Όπως σημειώνει το Παλάτι στο κείμενο «Αυτή η φωτογραφία κυκλοφόρησε για να τιμήσει την Ημέρα Προσχώρησης το 2022: την 70ή επέτειο της βασιλείας της Αυτού Μεγαλειότητας και την έναρξη του πλατινένιου ιωβηλαίου της έτους.

Η Μεγαλειότητά της φαίνεται με ένα από τα διάσημα κόκκινα κουτιά της. Τα τελευταία 70 χρόνια, η Βασίλισσα λάμβανε καθημερινά έγγραφα από τους ιδιωτικούς γραμματείς της, αυτοπροσώπως ή μέσω ενός κόκκινου κουτιού αποστολής.

Τα κουτιά περιέχουν έγγραφα που ενημερώνουν την Αυτού Μεγαλειότητα για εκδηλώσεις στο Κοινοβούλιο, καθώς και για θέματα στο εξωτερικό και της Κοινοπολιτείας, καθώς και κρατικά έγγραφα που απαιτούν την υπογραφή της και τη βασιλική συναίνεσή της.

Η βασίλισσα φοράει δύο διαμαντένια σκουλαρίκια με κλιπ που απεικονίζουν φύλλα κισσού, τα οποία ήταν δώρο από τη Βασίλισσα Μητέρα για τα 21α γενέθλια της τότε πριγκίπισσας Ελισάβετ».

Θυμίζουμε πως νωρίτερα η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε κι ένα… δώρο στη νύφη της Καμίλα. Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε το Σάββατο ότι επιθυμεί η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας όταν αυτός γίνει βασιλιάς, μια κίνηση που εδραιώνει τον ρόλο της στην καρδιά της βασιλικής οικογένεια.
Μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στο Twitter, η βασίλισσα Ελισάβετ έγραψε: «Όταν, στο πλήρωμα του χρόνου, ο γιος μου Κάρολος γίνει βασιλιάς, ξέρω ότι θα δώσετε σε αυτόν και στη σύζυγό του Καμίλα την ίδια υποστήριξη που μου δώσατε. ; και είναι η ειλικρινής μου επιθυμία όταν έρθει εκείνη η ώρα, η Καμίλα να γίνει γνωστή ως Queen Consort καθώς συνεχίζει τη δική της πιστή υπηρεσία».
Πηγή:OK!

Όλη η επικαιρότητα