Αχαϊα Ηλεία

ΠΓΝΠ: Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του 4χρονου παιδιου από τον Πύργο

Το κοριτσάκι χθες ανταποκρίθηκε στην αγωγή την οποία λαμβάνει και υπήρξε βελτίωση στην κατάστασή του.
Ακούστε το άρθρο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του 4χρονου παιδιού το οποίο νοσηλεύεται από προχθές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Το κοριτσάκι χθες ανταποκρίθηκε στην αγωγή την οποία λαμβάνει και υπήρξε βελτίωση στην κατάστασή του με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να εκφράζεται μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι θα βγει σύντομα, υγιέστατο, από το νοσοκομείο των Πατρών και θα επιστρέψει δίπλα στους γονείς του και όλους τους δικούς του ανθρώπους.

Το τετράχρονο κοριτσάκι το οποίο έχει διαγνωστεί με μυοκαρδίτιδα έχει μαζί του και τις προσευχές χιλιάδων ανθρώπων, που θέλουν να γίνει σύντομα απολύτως καλά και να μπορέσει να περάσει τις γιορτινές μέρες (εάν είναι εφικτό) που έρχονται στο σπίτι του και δίπλα στους δικούς του.

Αν και υπήρχε μία πληροφορία ότι μπορεί το παιδί να πήγαινε σε ειδικό νοσοκομείο στην Αθήνα, εν τούτοις κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει και θα παραμείνει για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μεγάλο αγώνα έτσι ώστε το παιδί να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όλη η επικαιρότητα