Βελτίωση βατότητας στην κοινότητα Μακίστου Εισερχόμενα

Share

Σε εξέλιξη έργο αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Ζαχάρως

Σε εξέλιξη βρίσκεται έργο αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Ζαχάρως. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση εργασιών σε αγροτικό δρόμο στη Ζαχάρω, πραγματοποιούνται εργασίες σε τμήμα αγροτικής οδού στη δημοτική κοινότητα Μακίστου, ενώ θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις στο Ανήλιο, το Ξηροχώρι, το Νεοχώρι, την Αρτέμιδα και τη Σμέρνα.

Η βελτίωση της βατότητας προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής, και κυρίως στους αγρότες, ευκολότερη και αμεσότερη πρόσβαση στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, η οποία άλλοτε ήταν δυσμενής. Πιο συγκεκριμένα, στο αγροτικό οδικό τμήμα της Μακίστου, έχουν πραγματοποιηθεί εξυγίανση των σαθρών τμημάτων του οδοστρώματος με grader, διαμόρφωση αυλακιών για την απορροή των ομβρίων και ρίψη χαλικιού και ”αμμουδάρας”.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος δήλωσε ότι “η δημοτική αρχή ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στην ανάγκη συντήρησης του αγροτικού οδικού δικτύου”. “Προχωράμε ενεργά σε εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης αγροτικών δρόμων στις κοινότητες του δήμου μας, πιστοί στη δέσμευσή μας ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας”, ανέφερε στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της στήριξης των αγροτών της περιοχής.