Ηλεία

Βενετία η Βάρδα – Πλημμύρισαν οι κεντρικοί δρόμοι (pics/vid)

Ο δήμος βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η χθεσινή σύντομη νεροποντή που έπληξε το απόγευμα την περιοχή της Βάρδας, με τους δρόμους να πλημμυρίζουν και γι’ ακόμα μια φορά κάτοικοι και επαγγελματίες να προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους. 

Η νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη για τους κατοίκους που έμειναν άγρυπνοι προκειμένου να προφυλαχθούν από πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ όπως ανήρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο π. Ιωάννης Κούγιας, οι δρόμοι της Βάρδας αργά το απόγευμα χθες, ήσαν πλημμυρισμένοι με μια μικρή νεροποντή που έπληξε την περιοχή.

Το πρόβλημα για την περιοχή της Βάρδας, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Μανωλάδας, που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες πλήγμα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, δεν έχει τελειώσει, καθώς αν δεν γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις αλλά και να «τρέξουν» τα έργα αποκατάστασης, τότε η κατάσταση θα επιδεινώνεται, όπως τονίζουν κάτοικοι της περιοχής. Και ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, βρέθηκε χθες στα σημεία όπου υπήρξαν προβλήματα από τη χθεσινή κακοκαιρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αναμένοντας πλέον την επίσημη ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου για παράταση αυτής, όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσία και του Κυβερνητικού Κλιμακίου που ήρθε στην περιοχή την προηγούμενη Δευτέρα.

Δείτε φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα