Categories: Ελλάδα

Βέροια: «Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη» – Τι λέει ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 29χρονη στον Αλιάκμονα

Share

Ο οδηγός ταξί, ο οποίος μετέφερε από το κέντρο της Βέροιας στον Αλιάκμονα, τη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του ποταμού, την περιέγραψε ως «ήρεμη και ψύχραιμη» κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, ο ταξιτζής που άφησε την 29χρονη στον τόπο της τραγωδίας, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και οδηγήθηκε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας.

«Εκείνη την ημέρα ήμουν εγώ εδώ στην πιάτσα κατά τις 15:00 η ώρα. Έρχεται μια κοπέλα με ένα μωρό στην αγκαλιά, μπαίνει πίσω με το μωρό. Λέω εγώ “γεια σας, χρόνια πολλά”, δε μου είπε αυτή χρόνια πολλά, λέει “πάμε στο φράγμα”. Στο αυτοκίνητο μέσα δεν είπαμε κουβέντα, ήταν ήρεμη διαδρομή», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός ταξί μιλώντας στο Mega.

«Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη. Φτάσαμε στο φράγμα. Πάντα όταν πάμε εκεί, αφήνουμε τον κόσμο πριν τη γέφυρα. Όταν πλησιάσαμε λέω “πού να σας αφήσω;” και μου είπε “δεν ξέρω”, είπα εγώ “κάπου εδώ;” κοντά στο αναψυκτήριο και μου είπε “ναι”. Κατέβηκε, με πλήρωσε και έφυγε. Μάλλον, είχε την προσωπική της τσάντα».