Προγνωστικά

Βγαίνει πρωταθλητής στη Basket League

Σήμερα, η ημέρα είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ!
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχουμε την απουσία ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στο κουπόνι μας, όμως το τένις μας δικαίωσε απόλυτα τις προηγούμενες ημέρες με το 2/2 και θα συνεχίσει να βρίσκεται στις αναλύσεις μας.

Σήμερα, όμως, η ημέρα είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ, μιας και διεξάγονται τελικοί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Μάθε τα πάντα για το bet365 καζίνο

Στα δικά μας, ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2-0 επί του Παναθηναϊκού και θέλει ακόμα μια νίκη για να κάνει το νταμπλ. Μένει να δούμε αν το «φλεγόμενο» ΣΕΦ θα βγάλει από σήμερα τον πρωταθλητή ή αν θα έχουμε συνέχεια στη σειρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπορεί να μην έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ του στη σεζόν, όμως μερικά ξεσπάσματα στα δυο πρώτα παιχνίδια είναι αυτά που έχουν δώσει στον Ολυμπιακό το απόλυτα δίκαιο προβάδισμα στους τελικούς. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει τη σειρά εκεί που θέλουν, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους τους και μένει να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά στο τρίτο ματς, στην έδρα τους. Ο Μπαρτζώκας ανέφερε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τη πρόκληση και είναι στο χέρι του αν οι αμφίβολοι Μακίσικ και Ζαν-Σαρλ θα μπουν στην αποστολή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον ημιτελικό με τη Λάρισα, όλοι περίμεναν τον Παναθηναϊκό να δείξει τι μπορεί πραγματικά να κάνει στους τελικούς. Οι περσινοί πρωταθλητές έκαναν το καλύτερο δυνατόν στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ και ξεκίνησαν ιδανικά στο 2ο ματς εντός έδρας, εκεί όπου τελικά ηττήθηκαν εξ’ αιτίας ενός «μπλακάουτ» στο 3ο δεκάλεπτο. Πλέον, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς πρέπει να βρουν 3 μεγάλες εμφανίσεις για να ξαναμπούν στο «κόλπο». Αποδέκτης κριτικής ο κόουτς Βόβορας, ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και ότι βγει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όταν μιλάμε για ένα ματς Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού σε οποιοδήποτε άθλημα, πάντα θα είναι ντέρμπι. Σε αυτή τη σειρά όμως τη δεδομένη στιγμή, μοιάζει αδύνατο το μομέντουμ των «ερυθρολεύκων» να ανακοπεί από μια ομάδα χωρίς ενέργεια και πίστη για την ανατροπή. Το 3-0 θα γίνει και θα πάρουμε τον άσο με το -9.5 χάντικαπ στο 1.70 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Όλη η επικαιρότητα