Βγήκε η ημερομηνία της δεύτερης ταινίας 50 shades of Grey

50-shades-of-grey-5.jpg

Έσπασε τα ταμεία και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Το best seller βιβλίο 50 shades of Grey έγινε ταινία και την είδαμε στους κινηματογράφους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015.

Πριν ακόμα η ταινία βγει στους κινηματογράφους, οι φήμες γύρω από τους πρωταγωνιστές, τους συντελεστές αλλά και τα sequels ήταν πάρα πολλές. Τώρα, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για την επόμενη ημερομηνία προβολής του sequel, η οποία αναμένεται για τις 10 Φεβρουαρίου του 2017, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016.

Η «Απελευθέρωση», η τρίτη και τελευταία ταινία, θα προβληθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 2018, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Universal Pictures. Ο νέος συνεργάτης της μεγάλης παραγωγής αυτής, όπως ανακοινώθηκε είναι ο σεναριογράφος της δεύτερης ταινίας, που δεν είναι άλλος από τον σύζυγο της E.L. James, της συγγραφέα δηλαδή της ερωτικής τριλογίας, Niall Leonard.

 

Όσο για όλους εσάς που είδατε την πρώτη ταινία, ξετρελαθήκατε και θέλετε να την δείτε ξανά στο σπίτι σας, στις 8 Μαΐου θα κυκλοφορήσει σε Blu- Ray, με πολύ έξτρα υλικό.

Πηγή: peoplegreece.com