Περίεργα

Βγήκε βόλτα με το ποδήλατο και την… κατσίκα του!

b2aa31a50a13c3c7568a8acf225bd215.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όσοι έχουν ταξιδέψει σε χώρες της Αφρικής έχουν γίνει μάρτυρες πραγματικά περίεργων σκηνών, ιδίως όσον αφορά στο θέαμα που μπορεί να συναντήσει κανείς στους δρόμους των περισσότερων πόλεων.

Αλλά ορισμένες φορές ακόμα και οι πιο “έμπειροι” μπορούν να εκπλαγούν, όπως συνέβη και στην περίπτωση των κατοίκων της Αντίς Αμπέμπα, στην Αιθιοπία, οι οποίοι είδαν άξαφνα ανάμεσά τους να κυκλοφορεί ένας νεαρός άνδρας που κουβαλούσε μαζί του μια… κατσίκα! Το αξιοπερίεργο στο όλο θέαμα ήταν το πώς είχε επιλέξει να μετακινηθεί αυτό το αταίριαστο “ζευγάρι”. Άνδρας και κατσίκα περιδιάβαιναν τους κεντρικούς δρόμους της Αντίς Αμπέμπα πάνω σε ένα ποδήλατο (!) με το νεαρό να το οδηγεί και την κατσίκα δικάβαλο πίσω του, να τον έχει αγκαλιάσει (!) σφικτά για να μην πέσει…

Κάποιοι ξεπέρασαν γρήγορα την αρχική τους έκπληξη και έσπευσαν να απαθανατίσουν το θέαμα και στη συνέχεια να αναρτήσουν το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο. Σε ελάχιστο χρόνο το βίντεο έγινε ιντερνετικό χιτ, viral και η… κατσίκα έγινε η νέα μανία των χρηστών του ΥouTube.


Πηγή: protothema.gr


Όλη η επικαιρότητα