Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Άλλα 11 ονόματα έδωσε η ανήλικη – Τι κατέθεσε

Το ανήλικο κορίτσι στο ανακριτικό γραφείο που βρέθηκε στις 3 Φεβρουαρίου, έδωσε συνολικά 11 ονόματα ανδρών και διευθύνσεις αυτών, με τους οποίους ήρθε σε επαφή έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου, ο οποίος εμφανίζεται να την έστελνε να χτυπάει τις πόρτες στα ιατρεία της γειτονιάς.
Ακούστε το άρθρο

Νέα πρόσωπα και διευθύνσεις υπέδειξε η 12χρονη από τα Σεπόλια, κατά την τελευταία της κατάθεση στις Αρχές, καθώς σύμφωνα με την ίδια, τους είχε επισκεφθεί στο χώρο τους, κατ΄εντολή του Ηλία Μίχου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cnn.gr, το ανήλικο κορίτσι στο ανακριτικό γραφείο που βρέθηκε στις 3 Φεβρουαρίου, έδωσε συνολικά 11 ονόματα ανδρών και διευθύνσεις αυτών, με τους οποίους ήρθε σε επαφή έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου, ο οποίος εμφανίζεται να την έστελνε να χτυπάει τις πόρτες στα ιατρεία της γειτονιάς.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Ηλίας Μίχος της υπέδειξε έναν δερματολόγο, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, ενώ το κορίτσι αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί και με έναν οδοντίατρο της περιοχής αλλά και γνωστό πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.

«Όπως και με το δερματολόγο με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του. Εκεί βρισκόμασταν. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω που είναι το οδοντιατρείο» κατέθεσε μεταξύ άλλων η ανήλικη.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο που θέλεις να μου πεις;

Απάντηση: Ναι ένας οδοντίατρος. Είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη και θυμάμαι που είναι, μπορώ να σας δείξω.

Ερώτηση: Στην περιοχή σου κοντά;

Απάντηση: Ναι.

Ερώτηση: Πως τον είχε γνωρίσει αυτόν;

Απάντηση: Με τον ίδιο τρόπο, όπως και με τον δερματολόγο.

Ερώτηση: Σε είχε στείλει να του χτυπήσει το κουδούνι δηλαδή;

Απάντηση: Ναι, στο ιατρείο του.

Ερώτηση: Ήταν ένας άντρας που ήρθατε σε επαφή παραπάνω από μια φορά;

Απάντηση: Ναι.

Μάλιστα, ο 54χρονος φέρεται να την έστειλε και σε τρίτο πρόσωπο από τη γειτονιά, τον Χ., ο οποίος είναι παντρεμένος με μια κόρη την οποία η ανήλικη συναντούσε στην πλατεία της γειτονιάς.

«Υπάρχει ο Χ. Είναι παντρεμένος, έχει και μια κόρη και ένα παράνομο όπλο. Το είχε στο σπίτι του έχω και φωτογραφία. Τον γνώρισα από την πλατεία. Μου λέει ο Μίχος “με αυτόν θα πας”. Τον πλησίασα στην πλατεία. Και αυτός ήταν λίγο ανώμαλος…».

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν και πρόσωπα που φαίνεται πως πλησίασαν τον Ηλία Μίχο για να φτάσουν στη 12χρονη, όπως ο Ο., που σύμφωνα με την ανήλικη, «είχε πει στο Μίχο ”αφού την έχεις εδώ και καθαρίζει, δε μου τη δίνεις κι εμένα για…”. Αυτός την έπεφτε γενικά…Βρεθήκαμε δυο φορές και μου έδινε 30 ευρώ. Ο Μίχος που είπε να τον βρω στο messenger και βρεθήκαμε στο αμάξι του».

Η ανήλικη αναφέρθηκε σε 5 ακόμη πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή, ανάμεσά τους ο Α. που έπαιζε ποδόσφαιρο στην πλατεία, ο Γ. που δουλεύει σε «μεγάλη εταιρία», δυο άνδρες άνδρα με καταστήματα κινητών, στους οποίους την έστελνε ο Μίχος «να έχει πιο πολλά κινητά» και ο Κ., που ψώνιζε συχνά από το κατάστημα του Μίχου.

Όλη η επικαιρότητα