Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Ώρα απολογίας για τρεις κατηγορούμενους – Ερευνάται οίκος ανοχής

Οι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται.
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού από τα Σεπόλια αναμένεται να συνεισφέρουν με τις σημερινές απολογίες τους οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι βίασαν το κοριτσάκι. 

Οι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Οι άνδρες φέρεται να πλήρωσαν τον Ηλία Μίχο για να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Ο πρώτος συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία επικαλούμενος «διανοητικό πρόβλημα το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα».

Κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται επίσης ότι υπήρξαν τρία «ραντεβού» με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε, καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων και υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο.

Και αυτός ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε βιασμός της 12χρονης, παραδεχόμενος ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής χωρίς να δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους ενώ έχουν αρνηθεί αρχικώς την κατηγορία που τους αποδίδεται.

Τις προηγούμενες ημέρες προσήλθαν αυτοβούλως στις Αρχές τέσσερις άνδρες ηλικίας 39, 55, 35 και 36 ετών οι οποίο αφέθηκαν ελεύθεροι αφού εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς.

Ερευνάται οίκος ανοχής – Αναζητείται ο «Μιχάλης»

Η μέθοδος δράσης του 53χρονου Ηλία Μίχου, οι υπόλοιποι παιδεραστές, αλλά τα πρόσωπα που συνέργησαν στο συστηματικό βιασμό και την εκπόρνευση του κοριτσιού, βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών.

Η αστυνομία ερευνά έναν οίκο ανοχής στο Γκάζι για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για το ίδιο που περιέγραψε το παιδί στην κατάθεσή του ότι την οδηγούσε ο Μίχος.

Όπως περιέγραψε η 12χρονη, την βίαζαν πέντε άνδρες σε διάστημα μισής ώρας ενώ στην ίδια κατάθεση είχε περιγράψει πως ο 53χρονος έμπαινε μαζί της από τη πίσω πόρτα, την πήγαινε σε ένα δωμάτιο και αφού την βίαζε αυτός, στη συνέχεια έρχονταν και άλλοι άντρες που ασελγούσαν πάνω της.

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν και τον αινιγματικό «Μιχάλη» τον άνδρα που η 12χρονη φέρεται να κατονόμασε ως άνθρωπο που έκλεινε ραντεβού.

Όπως είχε πει το κοριτσάκι, τον «Μιχάλη» δεν τον έχει συναντήσει ποτέ ωστόσο της έκλεινε ραντεβού με φίλους του έναντι χρημάτων.

Η επικοινωνία τους γινόταν μόνο μέσω εφαρμογών κοινωνικών δικτύων ενώ της είχε πει πως είναι κάτω των 30 ετών, δεν έχει οικογένεια και κατοικεί στα νότια προάστια.

Ερώτημα παραμένει το κατά πόσο άλλα αδέρφια της 12χρονης ίσως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Τη σχετική εντολή για διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και αν υπήρξε κακοποίηση και άλλων παιδιών από τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, αλλά προφανώς πρέπει να εξεταστούν και τα υπόλοιπα ανήλικα και ενήλικα παιδιά της οικογένειας για να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η υπόθεση» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τη μαρτυρία της θείας του κοριτσιού, η οποία φέρεται να κατέθεσε στην 33η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την πρωτοφανή αυτή υπόθεση, ότι ο Μίχος είχε απειλήσει με τα όπλα εκτός της 12χρονης και μικρότερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας.

Πηγή: cnn.gr

Όλη η επικαιρότητα