Categories: Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων

Share

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 10ος κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στην περιοχή του Κολωνού και των Σεπολίων. Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια.

Ο κατηγορούμενος επιμένει να υποστηρίζει ότι συναντήθηκε τρεις φορές με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει ότι θεωρούσε πως ήταν 16 ετών ενώ ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία ερωτική επαφή μαζί της. Παράλληλα παραδέχεται ότι της έδωσε χρήματα, αλλά «για να τη βοηθήσει».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 43χρονο

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (3) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
2 υπολογιστές tablet
5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD)
1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB)
2 φωτογραφικές μηχανές
2 κάρτες μνήμης
1 δισκέτα και
5 κινητά τηλέφωνα

Πηγή: Ethnos.gr