Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Οι κατηγορούμενοι για τη δυσώδη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 10, με τις έρευνες των αρμόδιων Αρχών να συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από τις δικαστικές Αρχές για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Οι κατηγορούμενοι για τη δυσώδη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 10, με τις έρευνες των αρμόδιων Αρχών να συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση ακόμη τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης έπειτα από την τέταρτη συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε η ανήλικη παρουσία παιδοψυχολόγου.

Κατά τις ίδιες πηγές τα τρία από τα τέσσερα πρόσωπα σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Ασφάλεια, ενημερώνοντας ότι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπά τους εκείνους με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Μετά από αυτό το στοιχείο οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης για το κακούργημα αυτό, το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση ήδη βρίσκονται στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης και ακόμη τέσσερα άτομα.

Μαραθώνια κατάθεση

Η ανήλικη κατέθεσε επί έξι ώρες την περασμένη Τρίτη ενώπιον ψυχολόγων, οι οποίοι προσπαθούσαν να την κάνουν να αισθανθεί οικεία και να ανοιχτεί.

Κατά πληροφορίες, της έδειξαν δεκάδες φωτογραφίες υπόπτων και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αναγνώρισε τρία νέα πρόσωπα, ενώ υπήρχαν και αρκετά για τα οποία το παιδί απαντούσε «δεν θυμάμαι».

Οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να ενημερώσουν την ανακρίτρια και στη συνέχεια οι δικαστικές αρχές να εκδώσουν νέα εντάλματα σύλληψης.

Όλη η επικαιρότητα