Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκόμενων από την ΕΛΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τα αδέλφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τράφαλη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο
Ακούστε το άρθρο

Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα ξεκίνησε η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τα αδέλφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τράφαλη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ακόμα, για τον Μάνο Παπαδόπουλο, μετρ του «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, σύμφωνα και με τη συμπήρωματική κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα, εμφανίζεται ως ο «διοργανωτής» ανάλογων πάρτι -η ίδια ανέφερε ότι είχε παραστεί σε τουλάχιστον άλλα τέσσερα.

Σε σουίτα που είχαν νοικιάσει στον χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου οκτώ-εννέα κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, δύο άνδρες, εκ των οποίων έχει αναγνωρίσει τον Βασίλη Λεβέντη, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπου και την κακοποίησαν παρά τη θέλησή της.

Οι τέσσερις κλήθηκαν νωρίτερα σε ανωμοτί κατάθεση από την Εισαγγελία ως ύποπτοι.

Αύριο, Παρασκευή, στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική κατάθεση.

Μαρτυρία: «Τα θύματα είναι εύκολα, νέες κοπέλες»

Την ίδια ώρα, κοπέλα που έχει δεχτεί ανάλογη πρόσκληση σε τέτοιο πάρτι μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Είχαμε πρόκληση για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου θα λέγαμε το νούμερο στη ρεσεψιόν και θα μπαίναμε στο πάρτι» ανέφερε. «Γενικά το πάρτι είχε διαφημιστεί δεν ήταν και πολύ κρυφό. Τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονταν πάρτι σε δύο ξενοδοχεία» είπε επίσης, σημειώνοντας πως, στο πάρτι που έγινε σε άλλο ξενοδοχείο, ήρθε η αστυνομία και από τη ρεσεψιόν βγήκε ο υπεύθυνος και είπε «φύγετε, γιατί θα μπλέξετε».

«Τα θύματα είναι εύκολα, νέες κοπέλες. Ψάχνουν τα εύκολα θύματα. Εννοείται πως η Γεωργία δεν είναι η πρώτη κοπέλα. Έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά. Τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν, διότι οι θύτες έχουν ισχύ οικονομική, έχουν βίντεο με τις κοπέλες την ώρα της πράξης και τις εκβιάζουν με αυτό τον τρόπο» αποκάλυψε ακόμη. «Ακόμα και νομικά να το πας, ένας δικηγόρος χρειάζεται χρήματα» συμπλήρωσε.

Και προσέθεσε: «Εγώ την έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Ξέρω πως είναι να σου ρίχνουν αυτό το πράγμα. Δεν έχεις τις αισθήσεις σου, δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα. Υπάρχει ένα κενό, δεν χρειάζεται να πιεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τρεις γουλιές αρκούν. Ξαφνικά σε πιάνει ένα μπλακ άουτ. Εμένα μου είχαν κλέψει κινητό, τα πάντα, σώθηκα γιατί με πήρε μια φίλη μου στο σπίτι της».

Η ίδια εκπομπή έφερε στο φως της δημοσιότητας ορισμένα από τα μηνύματα που στέλνονταν στις κοπέλες, για να πάνε στα πάρτι.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα