Ελλάδα

Βιασμός ανήλικης: Ο ιερέας την εκβίαζε με ροζ βίντεο

Καταγγελίες «φωτιά» από την οικογένεια
Ακούστε το άρθρο

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν οι καταγγελίες για τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης. Με το που έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του άρχισαν να ανοίγουν στόματα στην περιοχή, ενώ οι συγγενείς του κοριτσιού αναφέρουν ότι την απειλούσε με ροζ βίντεο…

Ο 37χρονος μπορεί να έδειχνε την εικόνα ενός ταπεινού ιερέα, προσηλωμένου στην πίστη και στο ποίμνιό του, ωστόσο, τουλάχιστον μια ανήλικη, σύμφωνα την καταγγελία, έζησε στιγμές φρίκης μαζί του.

Οι συγγενείς της κοπέλας καταγγέλλουν ότι ο ιερέας εκβίαζε το κορίτσι μετά τον πρώτο βιασμό ότι θα δείξει βίντεο στους δικούς της ανθρώπους και όλα αυτά προκειμένου να την ξανασυναντήσει. Το ανήλικο κορίτσι ζούσε μια κόλαση τα τελευταία τρία χρόνια και καταλυτικός ήταν ο ρόλος ενός καθηγητή της που την προέτρεψε να μιλήσει.

Στην γειτονιά, πάντως, για ελάχιστους ήταν έκπληξη τα όσα αποκαλύφθηκαν και μετά την καταγγελία άρχισαν ανοίγουν στόματα. Κάποιοι έλεγαν ότι από το κτίριο που έκανε το κατηχητικό έβγαινε αργά το βράδυ με ανήλικα.

Απο πλευρά του ο ιερέας και τα ρίχνει όλα στο κοριτσάκι λέγοντας ότι αυτό του έστελνε μηνύματα. Εχει κληθεί, πάντως, αύριο για κατάθεση μια νεαρή κοπέλα για όσα προσπάθησε να κάνει ο ιερέας εις βάρος της.

Σοκ από τις αποκαλύψεις

Πίσω από τα ράσα όμως κρυβόταν ένα διεστραμμένο και αρρωστημένο μυαλό. Οι καταγγελίες από μικρά κορίτσια για την δράση 37χρονου ιερέα προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

Οι επιπλέον πληροφορίες, ωστόσο, που συλλέγουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για την αρρωστημένη του δράση είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικές.

Ο ιερέας φέρεται να έκανε προτάσεις σε ανήλικες αλλά και λίγο μεγαλύτερα κορίτσια, προκειμένου να συμμετάσχουν σε σεξουαλική πράξη με παρτενέρ όχι μόνο τον ίδιο αλλά και με… τη συμμετοχή και άλλης γυναίκας.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα