Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Επείγουσα εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία για κυκλώματα μαστροπείας

Τα νέα στοιχεία.
Ακούστε το άρθρο

Νέες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Διατάχθηκε επείγουσα έρευνα για τα στοιχεία που παρέδωσε ο ποινικολόγος Νικόλαος Διαλυνάς περί κυκλώματος μαστροπείας.

Επικαλούμενος στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση του από γυναίκα – καταγγέλλουσα, ο ποινικολόγος κ. Διαλυνάς προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης την καταγγελία που βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα για τη φερόμενη δράση κυκλώματος μαστροπείας.

Ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή σε εισαγγελέα πρωτοδικών να διερευνηθούν κατεπειγόντως τα καταγγελλόμενα και να διαπιστωθεί η βασιμότητά της.

Σημειώνεται ότι ο Νικόλαος Διαλυνάς προσκόμισε στοιχεία, που αναφέρονται σε κύκλωμα μαστροπείας, αποτελούμενο από τρεις ομάδες, το οποίο δρα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, «αλιεύοντας» νεαρά κορίτσια – ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών – για να τα μυήσουν τα μέλη του στα ναρκωτικά και να τα ωθήσουν σε πάρτι και στην πορνεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με την καταγγελία αναφέρεται και σε εμπλοκή αστυνομικών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα