Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν ουσίες στον οργανισμό της 24χρονης

Τι αποκάλυψαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης
Ακούστε το άρθρο

Στις τοξικολογικές της εξετάσεις βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και ίσως να οδηγούν μέχρι και σε νάρκωση, σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Παράλληλα, στο αίμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε επίσης και ποσότητα αλκοόλ που φέρεται να είχε καταναλώσει.

Ποια ουσία «ψάχνουν» στο αίμα της 24χρονης

Νωρίτερα, στην εκπομπή «TLIVE» του ALPHA, αναφέρθηκε πως οι αρχές ερευνούν για το εάν χορηγήθηκε στην 24χρονη κοπέλα το «χάπι του βιασμού» ή αλλιώς η ουσία «γ – υδροξυβουτυρικό οξύ».

Πρόκειται για μία άχρωμη και άοσμη ουσία που ωστόσο την παράγει και ο ανθρώπινος οργανισμός, ενώ έχει την ιδιότητα να κάμπτει τις αντιστάσεις και να προκαλεί υπνηλία.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται η ποσότητα αυτής της ουσίας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιος της τη χορήγησε.

«Υπάρχουν τέσσερα – πέντε φαρμακευτικά σκευάσματα που χορηγούνται με φαρμακευτική συνταγή κυρίως σε τοξικομανείς. Δυστυχώς χρησιμοποιούνται από μέλη κυκλωμάτων προκειμένου οι κοπέλες που πάνε μαζί τους να είναι άβουλα όντα στις ορέξεις του καθενός» υπογράμμισε χτες ο Αλέξανδρος Σφεληνιώτης, αναπληρωτής ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον δύο άνδρες που πήραν μέρος στην κακοποίησή της, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα