Ελλάδα

Βικτώρια Καρύδα: Το τελευταίο βίντεο στο Instagram πριν τη δολοφονία

Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες ώρες περνά η Βικτώρια Καρύδα, η καλλονή που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας του ΣΚΑΙ «My Style Rocks», μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 46χρονος Γιάννης Μακρής έφυγε από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας στις 8.30 η ώρα το βράδυ, προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο άτυχος άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητο του και πριν προλάβει να βάλει μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου του, εκτελέστηκε εν ψυχρώ. Οι δολοφόνοι του είναι πλέον δεδομένο ότι είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν τη στιγμή που ο επιχειρηματίας θα έβγαινε από το σπίτι του.

Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, η σύζυγος του θύματος Βικτώρια Καρύδα έκανε catwalk στο fashion show της Kathy Heyndels. Το χαμόγελό της και η χαρά της που βρισκόταν εκεί, λίγες στιγμές αργότερα μετατράπηκαν σε απέραντη θλίψη. Στη μέση της επίδειξης, ο κολλητός φίλος της Βικτώριας μπήκε στο δωμάτιο που άλλαζαν τα κορίτσια και της ζήτησε να φύγουν. Λίγη ώρα αργότερα έμαθα τα τραγικά νέα.

Ο σχεδιαστής του οίκου,  Γιάννης Τόγκος μίλησε στο «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδουγια την παρουσία της Βικτώριας στο show αλλά και για την ξαφνική αποχώρηση της. Μάλιστα, 1 ώρα πριν μάθει για τον φονικό θάνατο του άνδρα της, μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους  backstage στιγμιότυπα από το fashion show.

Δες το βίντεο από την εκπομπή «Μαζί σου»

Δες τι έλεγε για τον αγαπημένο της σύζυγο και την ημέρα του γάμου της

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα