Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στο νέο GNTM – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μόδας είναι γεγονός. Τι θα δούμε;
Ακούστε το άρθρο

Το GTNM θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο και μαζί του και η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια υπέγραψε, ωστόσο πολλά είναι τα ερωτηματικά για τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Θα είναι τα ίδια ή θα «εισβάλλουν» νέα;

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM, υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το μόντελινγκ είναι η ζωή μου», τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις στο «Mega Καλημέρα» η Βίκυ Καγιά.

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά. Τα κορίτσια που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι μόδας θα είναι ηλικίας από 18 έως 88 ετών».

«Μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει»

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν», αποκάλυψε η ίδια.

Επίσης, δήλωσε πως θα ήθελε να ήταν μαζί της στο GNTM ο Θανάσης Κρίκης.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Λάκη Γαβαλά ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι στο project, όπως είχε ακουστεί.

«Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν», συμπλήρωσε.

Όλη η επικαιρότητα