Lifestyle

Η Βίκυ Καγιά στο «TV ΕΘΝΟΣ»: ”Το δεύτερο παιδί μας στην ουσία είναι το τέταρτο”

Ακούστε το άρθρο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ”ΤV EΘΝΟΣ” η Βίκυ Καγιά μίλησε στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα για το δεύτερο παιδί που θα αποκτήσει σε λίγους μήνες.

Ούσα στην τελική ευθεία για την απόκτηση του δεύτερου μωρού της, αναφέρθηκε στα κιλά που έχει πάρει, αποκαλύπτοντας πως στην εγκυμοσύνη… της κόβεται η όρεξη!

”Δεν το προσπάθησα καθόλου ούτε στην εγκυμοσύνη της Μπιάνκα, ούτε τώρα. Απλά στις κυήσεις παθαίνω το εξής: Μου κόβεται η όρεξη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τρώω απλά μικρές ποσότητες. Με το που γέννησα την μικρή το δεύτερο εντονότερο συναίσθημα μετά την συγκίνηση ήταν η πείνα. (γέλια). Τρώω φρούτα,  λαχανικά, όσπρια αλλά δεν έχω πολύ όρεξη για κρέας ή ψάρι”.

Όσο για τα κιλά που πήρε; Η ίδιας λέει χαρακτηριστικά:

‘Πήρα πεντέμισι – έξι. Στην Μπιάνκα που είχα πάρει 8,5 κιλά γέννησα την πρώτη εβδομάδα του ένατου μήνα. Τώρα αν με τον μικρό διανύσω όλο τον ένατο μπορεί να φθάσω και τα δέκα κιλά”.

Η ίδια, προχώρησε σε μία ιδιαιτέρως τρυφερή δήλωση που αποδεικνύει πόσο ερωτευμένη και καλά είναι με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά:

”Θέλαμε να κάνουμε δεύτερο παιδί που στην ουσία είναι το τέταρτο καθώς έχουμε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία αλλά το σκεφτόμασταν. Τελικά ήρθε κατευθείαν”.

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του «TV EΘΝΟΥΣ» που κυκλοφορεί μαζί με το «EΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Όλη η επικαιρότητα