Sexy

Βίκυ Κάβουρα: «Φωτιά» με το μικροσκοπικό πορτοκαλί της μπικίνι

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, η Βίκυ Κάβουρα εκτόξευσε το «θερμόμετρο» του διαδικτύου στα ύψη
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν οι υψηλές θερμοκρασίες καλά κρατούν, η Βίκυ Κάβουρα έχει βαλθεί να… «τρελάνει» για τα καλά το διαδίκτυο με τις αποκαλυπτικές της δημοσιεύσεις!

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής, η καλλονή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μέσω social media ορισμένα «καυτά» φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από την όμορφη συμπρωτεύουσα όπου και απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, η Βίκυ Κάβουρα εκτόξευσε το «θερμόμετρο» του διαδικτύου στα ύψη και προκάλεσε βεβαίως… καύσωνα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της για μια ακόμα φορά!

«Θέλω να ρωτήσω…. Είστε έτοιμοι για πάρτι;» αναρωτήθηκε η Βίκυ Κάβουρα, στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευση της, για να σπεύσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι να πλημμυρίσουν με απαντήσεις τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίκυ Κάβουρα έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού όπως έχει εξομολογηθεί, γυμνάζεται από την ηλικία των 13 ετών. Επίσης, προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της, έχοντας αποφεύγοντας ανθυγιεινές τροφές.

Όλη η επικαιρότητα