Categories: Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού 20χρονης στη Νίκαια

Share

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια που έκανε η 20χρονη στη Νίκαια για να ξεφύγει από τον 28χρονο Αλβανό, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει.

Η απόπειρα βιασμού της 20χρονης εκτυλίσσεται στη Νίκαια και η 20χρονη κοπέλα αρχίζει να χτυπά πόρτες και κουδούνια, ζητώντας βοήθεια.

Πώς έγινε η επίθεση στη Νίκαια

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, ο 28χρονος Αλβανός επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη κοπέλα που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της.

Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλη της της δύναμη και τότε ο δράστης άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα. Ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις κραυγές της κοπέλας για βοήθεια και ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν έναν άνδρα, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, ο οποίος ταίριαζε με τις περιγραφές της κοπέλας. Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν διαπίστωσαν ότι είχε αμυχές και νυχιές στο πρόσωπο και ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του.

Η 20χρονη αναγνώρισε τον δράστη από φωτογραφίες που της έδειξαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου.

Το συμβάν έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι της 20χρονης με τον δράστη να τη χτυπά αλύπητα προκειμένου να τη βιάσει. «Η επίθεση έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι μέχρι να σταματήσει η βροχή κι αυτός ήταν απέναντί μου κρυμμένος.

Τον είδα, είχε πολλές ουλές στο πρόσωπό του, είχαμε κοινούς γνωστούς και γνώριζα κάποια πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Ο τρόπος που με κοιτούσε με έκανε να τρομάξω. Κατάλαβα ποιος ήταν και φοβήθηκα πολύ», ανέφερε η κοπέλα.

Και πρόσθεσε: «Όταν ξεκίνησα να φύγω, δεν κατάλαβα πότε ήρθε από πίσω μου, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να μου κλείνει το στόμα και τη μύτη κι αρχίσαμε να παλεύουμε πάρα πολύ παρά τον τρόμο που είχα εκείνη τη στιγμή.

Μια γυναίκα άκουσε τις φωνές μου, φώναζα «βοήθεια» όσο αυτός με χτυπούσε στο κεφάλι. Θυμάμαι όταν σταμάτησε να με χτυπάει, έτρεχα από πίσω του για να τον προλάβω παρά τα χτυπήματα που είχα στο πρόσωπό μου. Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, το μάτι μου, το φρύδι μου είναι όλα πρησμένα».

Πηγή: cnn.gr