Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονης από τις συμμαθήτριες της – «Θα σε αποτελειώσουμε»

Νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σε γυμνάσιο του Περιστερίου. Ένα ανήλικο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτριές του για ασήμαντη αφορμή…
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε σχολείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία για την συνεχώς αυξανόμενη βία ανηλίκων. Αυτή την φορά το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στο Περιστέρι, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές ωμής βίας, με μια 16χρονη να δέχεται μπουνιές και κλωτσιές από τις συμμαθήτριες της.

Το βίντεο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star σοκάρει. Σε αυτό φαίνεται η μαθήτρια να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από τις συμμαθήτριες της στο προαύλιο. Το ένα κορίτσι κρατούσε την μαθήτρια για να μη σηκωθεί και η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε και της έριχνε γροθιές στην πλάτη.

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου, εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή, κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

Τον άγριο ξυλοδαρμό της δεκατετράχρονης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και μάλιστα τράβηξαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Φαίνεται να απολαμβάνουν τις βιαιότητες που βλέπουν και κανείς δεν προσπαθεί να τις χωρίσει.

«Θα σε αποτελειώσουμε»

«Πήγαμε στο “ΠΑΙΔΩΝ” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική. Eίχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι ‘θα σε αποτελειώσουμε’ και τέτοια» δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα με το in.gr η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση.

Όλη η επικαιρότητα