Viral

Vira βίντεο: Η νέα θεωρία για το χάλκινο καλώδιο που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό

Ακούστε το άρθρο

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό δεν έχουν τέλος, με μία νέα θεωρία να κερδίζει έδαφος και να γίνεται viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Ένας χρήστης δημοσίευσε στο Twitter βίντεο, στο οποίο χρησιμοποιεί ένα καλώδιο χαλκού για να… θωρακίσει την είσοδο της μύτης του από τον ιό.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης δημοσίευσε ένα βίντεο με τον νέο τρόπο… αντιμετώπισης του κορωνοϊού, κάνοντας μαλάξεις στα ρουθούνια του με το καλώδιο και γράφοντας ότι ο χαλκός θα σκοτώσει τον ιό, την ώρα που εισέρχεται από την αναπνευστική οδό ενώ προσθέτει πως οι μαλάξεις βοηθούν και το αναπνευστικό.

«Στο βίντεο βλέπετε μερικές μαλάξεις με ένα κομμάτι χάλκινου καλώδιου στην είσοδο των ρουθουνιών. Βοηθά στο αναπνευστικό και παράλληλα αφήνει ίχνη χαλκού ώστε ο ιός κατά την είσοδο του απενεργοποιείται-σκοτώνεται. Δοκιμάστε το για 1 λεπτό στο κάθε ρουθούνι», αναφέρει.

Στο βίντεο βλέπετε μερικές μαλάξεις με ένα κομμάτι χάλκινου καλώδιου στην είσοδο των ρουθουνιών. Βοηθά στο αναπνευστικό και παράλληλα αφήνει ίχνη χαλκού ώστε ο ιός κατά την είσοδο του απενεργοποιείται-σκοτώνεται. Δοκιμάστε το για 1 λεπτό στο κάθε ρουθούνι pic.twitter.com/pTGav3WvPp

Η ανάρτησή του έγινε τη στιγμή που κυβέρνηση και ειδικοί κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να αναχαιτιστεί η νέα έξαρση της πανδημίας, καθώς στην Ελλάδα σημειώθηκαν πάνω από 6.000 κρούσματα για πέντε συνεχόμενες ημέρες.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα αρκετοί, οι οποίοι προτείνουν παράλογους τρόπους αντιμετώπισης του κορονοϊού, τα οποία τα ονομάζουν ακόμα και θεραπείες.

Όλη η επικαιρότητα