Viral WEB tv Ελλάδα

Viral-Επεισοδιακός αγιασμός με παπά που ήθελε να μπει χωρίς μάσκα στις τάξεις: «Ντροπή σας… Τουλάχιστον να το κλείνετε μπροστά μου» (vid)

«Εσείς μου απαγορεύεται να μπω μέσα στις τάξεις να κάνω αγιασμό γιατί δεν φοράω μάσκα.
Ακούστε το άρθρο

Ένταση υπήρξε με τον Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανό Τοπάλη κατά τον αγιασμό στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου.

Πρώτη ημέρα στα σχολεία αλλά δεν κύλησαν όλα ομαλά. Στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου μάλιστα, κατά τον καθιερωμένο αγιασμό υπήρξε ένταση με τον Αρχιμανδρίτη π.Σεβαστιανό Τοπάλη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Ιωάννη Κιοσέ και του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη, όταν ο Λυκειάρχης είπε στα παιδιά να μην βγάλουν τη μάσκα όταν πήγε ο Αρχιμανδρίτης να τα ράνει με τον αγιασμό και να τους τείνει τον σταυρό να τον προσκυνήσουν.

Τότε ο Αρχιμανδρίτης γύρισε και φώναξε «μη με διακόπτεται» και στη συνέχεια, αφού τα παιδιά, κατέβασαν τη μάσκα, φίλησαν τον σταυρό και την ανέβασαν ξανά, γύρισε και είπε στον Λυκειάρχη: «Ο σταυρός θα μολύνει τους ανθρώπους; Ντροπή σας. Τουλάχιστον να το κλείνετε μπροστά μου».

Στη συνέχεια, εξανέστη λέγοντας: «Εσείς μου απαγορεύεται να μπω μέσα στις τάξεις να κάνω αγιασμό γιατί δεν φοράω μάσκα. Να κρατάω τον σταυρό του Χριστού κρατώντας μάσκα; Ντροπή σας. Που με διακόπτεται».

Πηγή: gazzeta.gr

Όλη η επικαιρότητα