Viral

Viral: Μαχητής του ΜΜΑ προλαβαίνει τον κλέφτη του αυτοκινήτου του (vid)

Ακούστε το άρθρο

Ο 30χρονος κυνήγησε το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και αφού έριξε μερικές γονατιές στο κεφάλι του άτυχου κλέφτη τον πέταξε έξω από το όχημα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο μαχητής του UFC Τζόρνταν Γουίλιαμς, ο οποίος βγήκε την κατάλληλη στιγμή από το μαγαζί που ψώνιζε και πρόλαβε να γλιτώσει το αυτοκίνητο του από τα χέρια επίδοξου κλέφτη.

Αντίθετα ο κλέφτης δεν γλίτωσε τις γονατιές του επαγγελματία ΜΜΑer και την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει να αρπάξει κάποιο αυτοκίνητο θα το σκεφτεί διπλή φορά.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στο παρκινγκ ενός βενζινάδικου στο Ντένβερ στις ΗΠΑ, με τον Τζόρνταν Γουίλιαμς να μπαίνει στο κατάστημα για να ψωνίσει και την ίδια ώρα ένας άλλος άνδρας να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το αμάξι ήταν ξεκλείδωτο.

«Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο Γουιλιαμς στο ESPN . «Όμως δεν άργησα να αντιληφθώ πως κάποιος είναι στην θέση του οδηγού και κλέβει το αυτοκίνητό μου και αντέδρασα ενστικτωδως».

Ο 30χρονος κυνήγησε το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και αφού έριξε μερικές γονατιές στο κεφάλι του άτυχου κλέφτη τον πέταξε έξω από το όχημα. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο κρατώντας το κεφάλι του.

O Γουίλιαμς δημοσίευσε το βίντεο παρακολούθησης του περιστατικού στο Instagram.

Όλη η επικαιρότητα